03 Апр 2015, 12:06
03 Апр 2015, 12:09
03 Апр 2015, 12:12
03 Апр 2015, 15:54
03 Апр 2015, 16:15
03 Апр 2015, 16:24
03 Апр 2015, 16:37
Kremiliya написа:У нас има хубаво масло, според мен.Аз вземам винаги едно и също масло от години. Трудно ми е да го намажа на филия, да не кажа, че е невъзможно, много трудно се топли, а в тигана става на пяна, а не на олио.
03 Апр 2015, 16:57
maminka написа:А мен ме притеснява, че и свинската мас може да става по подобен начин и да е също толкова твърда, колкото и маслото, затова след като по телевизията казаха, че се правят такива примеси, просто спрях да купувам масло, замествам с тахан или лютеница, има варианти!
18 Юни 2015, 14:04
Krum написа:maminka написа:А мен ме притеснява, че и свинската мас може да става по подобен начин и да е също толкова твърда, колкото и маслото, затова след като по телевизията казаха, че се правят такива примеси, просто спрях да купувам масло, замествам с тахан или лютеница, има варианти!
Е, ти като правиш палачинки, вместо масло тигана с лютеница ли го мажеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
18 Юни 2015, 16:13
Krum написа:Е, ти като правиш палачинки, вместо масло тигана с лютеница ли го мажеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()