29 Апр 2015, 15:32
rabotnata pchela написа:Както казваше една моя учителка преди доста години - Глупости говорят глупавите хора, така че благодаря!![]()
Аз за биоприемам всичко
което е приготвено
съобразно екологичното
и
логичното правене
на каквото и да е било
![]()
![]()
От БИО мехлем за нос, разбира се нетестван в/у животни и хора, до био-краставици отговорили на същите условия!![]()
![]()
29 Апр 2015, 15:37
renetka написа:Не съм искала да кажа, че си глупава.
Има си определени стандарти, по които се определя дали даден продукт е био или не.
Коментарът ми за глупостите беше, че Лавилин е единственият на пазара, чийто продукти да са био... а предишните няколко коментара бяха за това как много малко продукти, които не са тествани върху животни могат да се намерят на нашия пазар...Това беше
04 Май 2015, 13:20
rabotnata pchela написа:renetka написа:Не съм искала да кажа, че си глупава.
Има си определени стандарти, по които се определя дали даден продукт е био или не.
Коментарът ми за глупостите беше, че Лавилин е единственият на пазара, чийто продукти да са био... а предишните няколко коментара бяха за това как много малко продукти, които не са тествани върху животни могат да се намерят на нашия пазар...Това беше
Няма нищо - разбрахме се, аз така си говоря.![]()
Нямам идея кое е тествано на животни и кое не - истината е, че е много трудно да се намерят такива продукти, а да отговаря на двете условия - още по-най.
04 Май 2015, 14:28
renetka написа:rabotnata pchela написа:renetka написа:Не съм искала да кажа, че си глупава.
Няма нищо - разбрахме се, аз така си говоря.![]()
Нямам идея кое е тествано на животни и кое не - истината е, че е много трудно да се намерят такива продукти, а да отговаря на двете условия - още по-най.
Ми аз много се дзверя по опаковките, но това, което ми прави впечатление е, че доста фирми пишат на сайта си, че не тестват, но на самите продукти - неНе знам защо така...
04 Май 2015, 14:35
penny написа:Същата съм и най-накрая купувам от най-смахнатите български марки и единственото, което ми остава е надеждата, че са такива, каквито искам, просто защото изглеждат невзрачни
07 Май 2015, 17:04
renetka написа:penny написа:Същата съм и най-накрая купувам от най-смахнатите български марки и единственото, което ми остава е надеждата, че са такива, каквито искам, просто защото изглеждат невзрачни
Другото, което е примерно Babaria - на душ гела има зайче на Peta, на лосиона - не помня, но на кремовете за лице - не. Лавилин пише в сайта, че не тестват, но на продуктите (поне подкранващия крем) - не. Билка - пише на сайта, на продуктите - не.
08 Май 2015, 10:23
08 Май 2015, 12:12
20 Май 2015, 10:36
09 Сеп 2015, 16:41