20 Апр 2018, 15:22
Имаш два варианта- или да поговориш с него сериозно и да потърсите помощ или да се разделите без да се наранявате.
23 Апр 2018, 13:28
Много държина мен...обича ме...Не бих се разделила с него .Мечтаех си за мъж , които да ме глеза с друго око...ето ми хаха.Е...вече правим секс поне всд ъж седмично...Просто не е сексуален .Явно не изпитва удоволствие.Не желае да говори...Благодаря за съвета милучка.И аче си права☺
23 Апр 2018, 16:24
Няма как да не се говори за такива неща, може би просто не е сексуален ит ова е нормално, както казаха по-напред, хората имат различни нужди, някои искат всеки ден, други 1 път в месеца, за трети пък и това е често. Важното е всеки да си намери половинката, а ти си прецени дали ти го обичаш, защото говориш само за неговата любов и твоят проблем със секса, ти изпитваш ли любов към него? май не, а, или да питаме Пенчо Кубадинский
23 Апр 2018, 22:52
Ейй опасни сте.Пенчо Кубадинский е мил човек на 500км. от мен, женен и тн.А и достатъчно мъже има в столицата, не мислите ли!?
23 Апр 2018, 23:00
Ами даа, имам силни чувства към приятеля ми.Но ми е странно мъж да лежи до мен и само да ме гушне и да заспи.

Все е уморен, стресиран...Това си е истина де..но аз го желая .Тежи ми това,че не е по целувките, държането за ръка, интимността..Все едно секса и любовта са тема табу.Иначе е на всяка манджа мерудия..навсякъзе ходи с мен и мои приятелки, много е отворен за шеги ,купон и смях.Затова ми е чудно.Имал е много приятелки.
23 Апр 2018, 23:47
Няма проблем, има жени с много повече проблеми...
24 Апр 2018, 09:37
IvetoПрава си мила
24 Апр 2018, 09:39
Характер, не може да ти е странно, на мен ми се струва нормален човек, не всеки е толкова сексуален. Решаваш за теб колко е важен секса и дали можеш да го приемеш това нещо, но го приемаш наистина, а не днес го приех и след 2 години мощен скандал, изневери и т.н.
24 Апр 2018, 11:51
Milata1234 написа:Ейй опасни сте.Пенчо Кубадинский е мил човек на 500км. от мен, женен и тн.А и достатъчно мъже има в столицата, не мислите ли!?
Благодаря :)
24 Апр 2018, 12:01
Моля, моля, истина е.