22 Фев 2012, 14:02
Memento написа:А книгата стои ли постоянно отворена, има ли място за нови глави в нея и цял живот ли можем да дописваме или в един момент просто я затваряме?
22 Фев 2012, 15:10
d_2 написа:Memento написа:А книгата стои ли постоянно отворена, има ли място за нови глави в нея и цял живот ли можем да дописваме или в един момент просто я затваряме?
Зависи как гледаш на своя любовен живот. Ако вярваш в единствената и вечна любов предполагам, че книгата трябва да бъде една и разбира се, че можеш да дописваш страниците, т.к. любовта се развива всеки ден.Ако обаче си привърженик на тезата, че човек среща много любови през живота си, то трябва да напишеш доста книги, като е важно всяка да има начало и край.
23 Мар 2012, 14:05
28 Мар 2012, 14:18
28 Мар 2012, 14:36
28 Мар 2012, 16:28
Genoveva написа:За мен най-големия кошмар беше когато с мен се свърза една мома, с която ми изневеряваше най-първото ми гадже. Говорим за гадже от преди 17 години. След толкова години, всички сме се променили или поне аз така си мисля , тъй като стана ясно, че тя определено не се беше променила. Поиска ми приятелство във скайп и почна да ми шикалкави, че си търсила приятели от града, в който живея, а тя беше от Монтана. От там ми светна лампата, че тази не е наред и какво иска от мен след 17 години. Между другото тя сподели, че е семейна и има малко дете, аз също съм семейна и не знам какъв е тоя интерес към мен след като и двете вече не ни свързва онова момче.
30 Мар 2012, 14:53
03 Апр 2012, 12:08
03 Апр 2012, 13:40
the princess написа:То е ясно, че бившите са си бивши, но можем ли да останем приятели след края на връзката?
03 Апр 2012, 15:44
San_tra написа:the princess написа:То е ясно, че бившите са си бивши, но можем ли да останем приятели след края на връзката?
Не. Има една много хубава мисъл,че любовта може да започне с приятелство, но никога не може да завърши така. Няма как. Хората се разделят не заради самите себе си...не заради някой друг...