Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Изключваме размера на пенсиите, какви са проблемите на българските пенсионери, според вас?

12 Юни 2015, 13:18

Живот и здраве, всички ще станем пенсионери и после ще му мислим какво ще е положението.. :) Да знаете, няма да е розово, нашите деца ще имат още по-малко уважение от нас към възрастните, ние с това мнение на какво да ги научим?

Re: Изключваме размера на пенсиите, какви са проблемите на българските пенсионери, според вас?

12 Юни 2015, 13:21

rabotnata pchela написа:Живот и здраве, всички ще станем пенсионери и после ще му мислим какво ще е положението.. :) Да знаете, няма да е розово, нашите деца ще имат още по-малко уважение от нас към възрастните, ние с това мнение на какво да ги научим?

Поне, колкото и малко да са останали хората с истинско мнение и истинско уважение е добре да научат децата си на това, кое е правилно и кое - не. А вярвам, че моята дъщеря ще е културна, добра и умна, ще се постарая да я науча.

15 Юни 2015, 10:05

Въпрос на възпитание, виждаме как се държат сегашните тийнове, виждаме липсата на уважение, а ние сме същите, дори моят набор са нагли и противни. А и пенсионерите съм забелязала, че гледат на младите с омраза. :) Та май само малко позитивна енергия им липсва - от тях самите и от околните. :)

15 Юни 2015, 11:33

кой ти мисли за възрастните, ние младите едва се справяме с този ангажимент да мислим за самите себе си...

24 Юни 2015, 16:29

Andrey написа:
кора-бия написа:Какви могат да са им проблемите, по цял ден си лежат и само се чудят в кой магазин да идат да си купят вафли и дремят пред блока да обсъждат младите, ако им дадат още някой лев ще са още по-щастливи, другото не им е зле.

Точно така е, баси наглите типове! :evil: :evil: :evil:

Ми не е ли така, бате?! отгоре на всичкото и пълни с претенции, е нема да стане !

24 Юни 2015, 20:55

кора-бия написа:
Andrey написа:
кора-бия написа:Какви могат да са им проблемите, по цял ден си лежат и само се чудят в кой магазин да идат да си купят вафли и дремят пред блока да обсъждат младите, ако им дадат още някой лев ще са още по-щастливи, другото не им е зле.

Точно така е, баси наглите типове! :evil: :evil: :evil:

Ми не е ли така, бате?! отгоре на всичкото и пълни с претенции, е нема да стане !

Е, явно имаш наблюдения от багатите пенсионери, да, досадни са, но за тях живота свършва с телевизора и децата, какво друго да е

26 Юни 2015, 12:32

То и богати пенсионери ли има :) Но пък от друга страна какво толкова могат да правят хората, нормално си живеят старините в разходки и срещи с техни връстници, голям проблем вече.

26 Юни 2015, 14:54

Боже, нашите пенсионери хич не са усмихнати и добре облечени като тези, те си пестят дрехите, защото утре може да нямат и се молят за една причина да се усмихнат..

30 Юни 2015, 16:47

ми аз не съм видял някой пенсионер да му е чак па толкоз зле, децата им нали им дават пари ..

01 Юли 2015, 16:54

кора-бия написа:ми аз не съм видял някой пенсионер да му е чак па толкоз зле, децата им нали им дават пари ..

Да, кои са тези деца, които им дават пари, не говори глупости моля ти се, ти къде живееш?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13