Ще доживея ли до пенсия - проблемите на българските пенсионери

Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.

Re: Изключваме размера на пенсиите, какви са проблемите на българските пенсионери, според вас?

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юни 2015, 13:18

Живот и здраве, всички ще станем пенсионери и после ще му мислим какво ще е положението.. :) Да знаете, няма да е розово, нашите деца ще имат още по-малко уважение от нас към възрастните, ние с това мнение на какво да ги научим?
Аватар
rabotnata pchela

Re: Изключваме размера на пенсиите, какви са проблемите на българските пенсионери, според вас?

Мнениеот Mon_ton » 12 Юни 2015, 13:21

rabotnata pchela написа:Живот и здраве, всички ще станем пенсионери и после ще му мислим какво ще е положението.. :) Да знаете, няма да е розово, нашите деца ще имат още по-малко уважение от нас към възрастните, ние с това мнение на какво да ги научим?

Поне, колкото и малко да са останали хората с истинско мнение и истинско уважение е добре да научат децата си на това, кое е правилно и кое - не. А вярвам, че моята дъщеря ще е културна, добра и умна, ще се постарая да я науча.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pipilota » 15 Юни 2015, 10:05

Въпрос на възпитание, виждаме как се държат сегашните тийнове, виждаме липсата на уважение, а ние сме същите, дори моят набор са нагли и противни. А и пенсионерите съм забелязала, че гледат на младите с омраза. :) Та май само малко позитивна енергия им липсва - от тях самите и от околните. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 15 Юни 2015, 11:33

кой ти мисли за възрастните, ние младите едва се справяме с този ангажимент да мислим за самите себе си...
Аватар
Lollipop

Мнениеот кора-бия » 24 Юни 2015, 16:29

Andrey написа:
кора-бия написа:Какви могат да са им проблемите, по цял ден си лежат и само се чудят в кой магазин да идат да си купят вафли и дремят пред блока да обсъждат младите, ако им дадат още някой лев ще са още по-щастливи, другото не им е зле.

Точно така е, баси наглите типове! :evil: :evil: :evil:

Ми не е ли така, бате?! отгоре на всичкото и пълни с претенции, е нема да стане !
кора-бия

Мнениеот lini_leni » 24 Юни 2015, 20:55

кора-бия написа:
Andrey написа:
кора-бия написа:Какви могат да са им проблемите, по цял ден си лежат и само се чудят в кой магазин да идат да си купят вафли и дремят пред блока да обсъждат младите, ако им дадат още някой лев ще са още по-щастливи, другото не им е зле.

Точно така е, баси наглите типове! :evil: :evil: :evil:

Ми не е ли така, бате?! отгоре на всичкото и пълни с претенции, е нема да стане !

Е, явно имаш наблюдения от багатите пенсионери, да, досадни са, но за тях живота свършва с телевизора и децата, какво друго да е
lini_leni

Мнениеот Malina » 26 Юни 2015, 12:32

То и богати пенсионери ли има :) Но пък от друга страна какво толкова могат да правят хората, нормално си живеят старините в разходки и срещи с техни връстници, голям проблем вече.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lisica » 26 Юни 2015, 14:54

Боже, нашите пенсионери хич не са усмихнати и добре облечени като тези, те си пестят дрехите, защото утре може да нямат и се молят за една причина да се усмихнат..
Аватар
Lisica

Мнениеот кора-бия » 30 Юни 2015, 16:47

ми аз не съм видял някой пенсионер да му е чак па толкоз зле, децата им нали им дават пари ..
кора-бия

Мнениеот Kremiliya » 01 Юли 2015, 16:54

кора-бия написа:ми аз не съм видял някой пенсионер да му е чак па толкоз зле, децата им нали им дават пари ..

Да, кои са тези деца, които им дават пари, не говори глупости моля ти се, ти къде живееш?!
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Социални дейности