от ARK » 20 Май 2013, 16:51
Здравейте.Искам да попитам и за моя проблем,затова реших да се обърна към вас за съвет.От около 2 месеца съм с дискомфорт в областта около пъпа-едно подърпване но не постоянно.Ту в ляво,ту в дясно,понякога усешам тип мускулни болки по периферията на ребрата,но минава-за това време не сам вземала никога болкоуспокояващо.До тоалетна ходя всеки ден или през ден.Ходих на личната,която е хирург и ми каза колит.Заради оплаквания за болки в гърба ми назначи радиография,която показа сколиоза в лумбало-сакралната област,а сащо така излезе и аероколия.Правих и ехограф аддоминале комплето-всичко в рамките на нормалното само със съвсем малко песачинки тип билиари в жлъчката,но това неможело да е проблема.Само беше отбелязано и там ,че се се открива засилен метеоризъм.Да отбележа че миналата година по същото време пролетта ми се случи същото и тогаж ми бяха направени изследвания за кръв в изпрайненията.Резултата беше негативен.Тогава за 2 месеца приемах Lactoflorene 12 и всичко отмина до март тази година когато отново се появи.Червата ми къркорят и след прием на ензими или млечни бактерии,всичко отмина.Тази година все още не съм вземала ферментите,но се чудя какво да правя.От какво може да е?Да споделя още,ако има и това някаква връзка с оплакванията ми,че нощем спя спокойно и в деня преди седмица когато бях на една интервенция и бях ангажирана с други неща,не усещах тези подръпвания.Забелязах,4е когато консумирам задушени броколи започва голямото къркорене.Моля за съвет,защото вече си мисля лоши неща,а по природа съм малко нервна и черногледа.Според вас имам ли място за притеснение и дали мога отново да взема пробиотици за да приключи дискомфорта ми?Благодаря предварително.