Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
12 Сеп 2019, 16:11
И аз ще гласувам. Мисля, че има за кого. Поне аз съм си избрал.
12 Сеп 2019, 16:26
Не знам, може би, така или иначе кандидатите са ни двама, единия абсурден, така че другия със сигурност ще победи и без моя глас. Така че ако ми се доходи - ще ида. Последните избори не съм гласувала, май и предишните, дали не съм изгубила своето право?
18 Сеп 2019, 16:46
Чак до този момент оцеля.
24 Сеп 2019, 16:19
Задължително! Нали затова са изборите! Утре като кажете "Вие си ги избрахте!", да знам поне, че съм гласувал за някого.
25 Сеп 2019, 10:25
Май ще се наложи, ако не искам представителя на "малцинствата" да спечели. Не че другите много ме кефят, но ще избера по-малкото зло.
26 Сеп 2019, 08:54
Паулу Коелюв написа:Аз ще гласувам. Мисля, че това е въпрос на гражданска позиция. Дори и с празна бюлетина човек трябва да упражни правото си на глас. Иначе не правим нищо и нищо няма да се промени.
„Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!“ - приписват тези думи на Марк Твен и аз съм напълно съгласен с тях.
27 Сеп 2019, 11:29
Не съм сигурна дали ще гласувам. Точно тогава ми предстои пътуване, но ако се отложи ще отида. Проблемът е, че все още не съм решила за кого ще гласувам.
27 Сеп 2019, 17:19
Аз ще гласувам. Вече знам и за кой. Моя позната е кандидат за кмет и се надявам да я изберат!
28 Сеп 2019, 19:59
mimeto96 написа:Аз ще гласувам. Вече знам и за кой. Моя позната е кандидат за кмет и се надявам да я изберат!
Ще гласуваш за нея защото ти е позната или защото наистина може да направи нещо за града?
30 Сеп 2019, 17:27
lyuta_chushka95 написа:mimeto96 написа:Аз ще гласувам. Вече знам и за кой. Моя позната е кандидат за кмет и се надявам да я изберат!
Ще гласуваш за нея защото ти е позната или защото наистина може да направи нещо за града?
И двете. Поне я познавам. Другите не ги зная кои са. Как да знам какво могат да направят за града?