Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката с по-възрастен мъж– по облага или по любов?

18 Май 2017, 14:53

Що да не може и да е по любов, отстрани винаги изглежда като че е по сметка, но може и да не е. В любовта винаги има изненади, ние сме свикнали да слагаме етикети. А и да е по сметка или по любов или друго, всеки си знае и взема решенията за себе си.

22 Май 2017, 21:23

То пък ако има отговор на това.. здраве му кажи. Все едно да питаш "с по-млада жена - по облага или по любов". Всички са свикнали да обвиняват жените, че са използвачки и какво ли още не, но в крайна смета не се знае в кой момент ще се появи любовта.

16 Юни 2017, 09:38

Тя и връзка с млад богат мъж не е задължително да е по любов, а може да е и по облаги! Не се знае, дали и мъжът ако е по-възрастен, той също да не изпитва облаги да е спо-млада жена. :) Може пък и да се е появила любов, няма как да знаем освен ако не са хора, които 100% познаваме и са ни споделили какво мислят и какви са им намеренията, наистина.

16 Юни 2017, 11:39

Не изключвам да е по любов, защото аз съм изпитвала точно такова нещо. Да имам връзка с по-възрастен мъж, да имам отношения с някой, който не е на моите години. Не ми се струваше направилно, чувствах, че така трябва да бъде. Дали е имал възможности или не, не беше това нещото, което ме интересуваше. Ако си Наталия Кобилкина и искаш мъжа на първо място да те заведе на Малдивите, а после на кафе е друго. Но това може да се изисква иот някой, който не е поо-стар.

16 Юни 2017, 16:00

задължително по облага! :)Значи, аз намеря ли си някой по-възрастен будала, щеискам и за като Кобилкина на Малдивите да ме заведе, че може и на Хавай, че ми е мечта. Ще искам да купи по едно имение и на мене и на родителите ми, да си знам, че имат къде дас и живеят горкинките. А аз за колко ще се продам, нали трябва да изглеждам правилно в очите на другите,тръгнали да съдят и да дават оценки там, дето не им влиза в работата ама и-з--о-б-щ-о!!!

17 Юни 2017, 09:33

Аха! Ако са ни близки, да знаем, че въртят далавера един с друг хубаво, но ако са далечни познати, от къде можем да разберем кой е правия и кой е кривия. :roll: Пък и що винаги трябва да се месим. На мен не ми се е случвало да попадам на двойка, за която да се съмнявам в какви отношения са и кой на кого плаща.

17 Юни 2017, 20:09

Аз не съм виждала такива двойки и не мога да кажа - по любов ли е или щото им се плаща. Всеки си знае ис и следва живота, който е избрал. Както и с живота с насилник, за нас може да е немислимо, но някои жени живеят по такъв начин, така го чувстват. Ама с някой богат дядо работата е по-забавна поне, Малдивити, Коста Рика, Бора бора, Слънчака, едно друго.. :lol:

Помощ! Срещам се с по-възрастен мъж!

28 Фев 2018, 16:43

Момичета, отскоро се срещам с по-възрастен мъж. Разликата ни е 16 години. По принцип винаги съм съдила моите приятелки, които са залитали по по-възрастни мъже, защото ми се е струвало нереално да поддържаш качествени взаимоотношения с толкова голям мъж. Е, сега се оказа, че и аз си намерих майстора. Запознахме се преди 2 месеца и тръгнахме почти веднага. Направо се чувствам като влюбена ученичка, въпреки че се имам за сериозна жена, която вече е преживяла тийнейджърските трепети и любови. Въпреки че между нас има силно сексуално привличане (и не само) имам усещането, че нямаме много общи интереси и постоянно се притеснявам дали ме взима на сериозно или е просто авантюра. Понякога в него усещам и манталитета на хората от неговото поколение, който се различава силно от моя (все пак аз съм дете на демокрацията). Друг път имам чувството, че се държи с мен като с баща. Постоянно внимателно обмислям всяка своя дума, за да не го засегна или да не прозвуча глупаво. Не разбирам всичките му шеги. Въпреки това само при мисълта за него в корема ми "пърхат пеперуди"... Искам да пробвам, но не съм сигурна дали има смисъл. Ще се радвам да споделите опита си и да ми дадете някакви наставления.
Какво трябва да знам за по-възрастните мъже???

Re: Помощ! Срещам се с по-възрастен мъж!

28 Фев 2018, 16:49

Знаеш ли, ще ти кажа само едно: пенсиите се взимат след 7-ми!

Re: Помощ! Срещам се с по-възрастен мъж!

28 Фев 2018, 16:52

Не ти трябва да знаеш нищо за по-възрастните, трябва ти да знаеш какъв е човекът до теб. Подобни обобщения са вредни и най-често неверни. Не разликата във възрастта е важна, важни са чувствата ви, желанието да бъдете заедно, общите цели. Ако се чувстваш спокойна, ако се радваш, когато си с него и си щастлива, ако има за какво да говорите, но и може да мълчите заедно, то няма нужда да мислиш на колко години е той и на колко си ти.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13