Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мит ли е женското приятелство?

02 Дек 2014, 16:37

Elica написа:Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното? :) Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме ;)

Толкова си млада и наивна още, с годините ще разбереш, че с жени е трудно да имаш истински приятелства!

Re: Един от вечните спорове – мъжете или жените са по-умни? Защо изследванията показват в полза на жените?

04 Дек 2014, 11:13

Аз познавам и умни жени и умни мъже :) А мъжете е ясно, защо са по-добри е нещо - те могат да се усъвършенстват ужасно много в една сфера, докато жените могат да правят поне 5 неща добре! :roll:

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

05 Фев 2015, 11:14

manmut написа:Че то мъжете знаят ли нещо за жените?А жените знаят ли нещо за себе си?Жените не знаят,какво знаят за себе си,а пък какво остава за мъжете :D Това което аз знам за жените е,че не знаят какво искат или по скоро то постоянно се мени :)

:roll: Доообре... Стигнахме до извода, че никой не знае нищо за жените! :)
Според мен един от най-големите митове, които жените поддържат пред мъжете е, че те не ходят до тоалетната, примерно! :lol: :lol: :lol:

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

18 Фев 2015, 12:11

Жените имат много тайни, това е факт особено повечето направо са мистерия как от чудовища се превръщат в принцеси и аз още се чудя как става тоя номер и къв е тоя грим?!? :shock: :shock: :shock:

22 Юни 2015, 11:51

Lollipop написа:
Pipilota написа:Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!

Това значи ли, че и ти си лицемерна? :shock: :P :D :D

Знам ли, възможно е. :lol: Женско приятелство няма обаче, винаги има една завист - взаимна. Няма какво да се лъжем. ;)

10 Юли 2015, 06:42

Тъдъдъдъннн :) 90% е мит приятелството, винаги някоя жена завижда, има тайни, или обсъжда някоя постъпка пред зад гърба на някой. Че те правят на глупак е най-безценното. На мен скоро ми се случи, не бих казала, че с тези хора сме приятели, но доста близки, е вече гледам с друго око на тях. :)

10 Юли 2015, 07:11

Ееее,чак пък толкова да сме лоши жените не сме де!!! Има случаи и на истински приятелства между жени,но говоренето зад гърба е факт,защото никоя не казва истината в очите,явно е голям проблем да си кажат какво в действителност мислят. [emoji39]

10 Юли 2015, 11:52

Pipilota написа:Ееее,чак пък толкова да сме лоши жените не сме де!!! Има случаи и на истински приятелства между жени,но говоренето зад гърба е факт,защото никоя не казва истината в очите,явно е голям проблем да си кажат какво в действителност мислят. [emoji39]

Просто малко от жените могат да бъдат истински, особено пък една пред друга, не че с мъжете си са такива, което е още по-тъжното, но... може би и обществото донякъде така е възпитало :roll:

10 Юли 2015, 12:03

Не знам вие къде сте отраснали, но определено съществува приятелство между жените. Най - добрите ми приятели са жени, на които винаги мога да разчитам. С две от тях сме приятелки от първи клас, повечече от 25 години проверено приятелство. :)

10 Юли 2015, 12:36

Със сигурност има и някои изключения, но в повечето случаи все някой шепне нещо зад гърба на другата. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41