Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Snejna » 19 Ное 2014, 17:31

Разбира се,че не е мит! Може да съществува истинско приятелство между жени без да се предават по някакъв начин, стига с това мнение,че жените едва ли не само гледат как да злепоставят другия, нали все пак сме нежния пол :!:
Аватар
Snejna

Мнениеот Andrey » 25 Ное 2014, 16:34

изобщо не съществува женско приятелство, нали ги виждам. Говорят и се прегръщат и след 5 минути приказват една за друга зад гърба си.. това приятелство ли е!?
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 16:44

как ще е мит, аз имам много добри приятелки и никога не бихме си навредили... или поне така си мисля. :roll:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Kremiliya » 25 Ное 2014, 18:05

Със сигурност, смятах, че имам истинска приятелка, докато не я хванах с приятеля ми, това преди години, вече имам едно на ум за момичетата приятелки! :!: :!: :!:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Elica » 26 Ное 2014, 16:36

Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното? :) Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме ;)
Аватар
Elica

Мнениеот silver933 » 27 Ное 2014, 16:33

Elica написа:Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното? :) Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме ;)

Ти на колко си години, че си толкова наивна ми кажи :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2014, 16:22

Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот Mon_ton » 01 Дек 2014, 16:16

miki написа:Има за какво да им завиждаме и още как :mrgreen: При тях всичко се изчерпва с работата и все са много изморени. Поне тези, които работят, защото има и такива, които нищичко не подхващат по цял ден и въпреки всичко не помагат вкъщи. Жената се е нагърбила с всичко - деца, семейство, работа, домакински задължение - 24-часов работен ден и няма право да е изморена или да не е успяла да сготви... Уж сме нежната половинка, а май мъжете са по-изнежени от нас :lol:
И аз искам да изляза с приятелки след работа, да се видим и да си побъбрим, но бързам да се прибера, за да си оправя вкъщи, да сготвя, да обърна внимание на децата. И да ви кажа добре, че на нас са се паднали тези задачи, че иначе не знам. Ако трябваше мъжете да раждат например, сигурно вече нямаше да съществуваме на земята.

Те мъжете трябва да се научат на това нещо, наистина е обидно как въртиш цялата къща, а накрая когато сготвят 2 пържени яйца и искат аплодисменти все едно са се трудили за цяла сватба! :twisted:
Аватар
Mon_ton

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот Anka » 01 Дек 2014, 16:26

Не знам, до някъде! Направило ми е впечатление, че са супер разлигавени, ако се разболеят - лягат и охкат ужасно много, сякаш умират. Изобщо не знам защо ние сме нежния пол, след като те са толкова разлигавени! Та така, не им завиждам изобщо, освен, че имат насреща си глупачки, които им слугуват :evil:
Аватар
Anka

Мнениеот Lollipop » 02 Дек 2014, 10:14

Pipilota написа:Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!

Това значи ли, че и ти си лицемерна? :shock: :P :D :D
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси