Elica написа:Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното?Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме
miki написа:Има за какво да им завиждаме и още какПри тях всичко се изчерпва с работата и все са много изморени. Поне тези, които работят, защото има и такива, които нищичко не подхващат по цял ден и въпреки всичко не помагат вкъщи. Жената се е нагърбила с всичко - деца, семейство, работа, домакински задължение - 24-часов работен ден и няма право да е изморена или да не е успяла да сготви... Уж сме нежната половинка, а май мъжете са по-изнежени от нас
![]()
И аз искам да изляза с приятелки след работа, да се видим и да си побъбрим, но бързам да се прибера, за да си оправя вкъщи, да сготвя, да обърна внимание на децата. И да ви кажа добре, че на нас са се паднали тези задачи, че иначе не знам. Ако трябваше мъжете да раждат например, сигурно вече нямаше да съществуваме на земята.
Pipilota написа:Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта