Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: За мястото на телевизора в спалнята и изобщо за телевизи

Мнениеот spring » 28 Май 2013, 11:46

Много семейства се хранят пред телевизора и това е много вредно! Изключете телевизора, докато си хапвате! Изследванията сочат, че човек изяжда много повече храна (най-вече нездравословния джънк), гледайки телевизия. :!:
spring

Re: Жертвите на “Войната за вдигнатия капак на тоалетната чи

Мнениеот pesho » 26 Юли 2013, 14:52

Ясно е, че сме от различни планети. Важното е войната да не взема жертви ;)
pesho

Re: Жертвите на “Войната за вдигнатия капак на тоалетната чи

Мнениеот lini_leni » 27 Сеп 2013, 14:22

Не е ли по-лесно да си намерите половинка от "вашата планета", това не означава, че трябва да минете от другата страна, а просто с разбиране и компромис нещата да се случат. Тази книга, като че ли не е за нашите географски ширини, а по-скоро си е по чист американски модел. Тук сме си от една планета, просто търсиш подходящ:) а всъщност "Жертвите на войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" са парите, защото те изтичат от там :D
lini_leni

Re: Желанията на жените

Мнениеот Harmony » 07 Окт 2013, 11:24

Къде изчезнаха жените от близкото минало? Защо те нямат тези желания, които имат съвременните? С какво толкова много се промениха? Защо искат коли, къщи, гримове, рокли и междувременно малко уважение? Къде са жените на място, защо след като има мъже, няма жени на място, защо нежната половинка се стреми към глупавия западен модел, който не води до нищо друго, освен алчност? Аз не мисля, че това е нормално, както и моята майка, не се имам за човек останал в миналото, но смятам, че жените не трябва да бъдат мрънкащите създания, а мъжете да се чудят как да им угодят!
Аватар
Harmony

Един от вечните спорове – мъжете или жените са по-умни? Защо изследванията показват в полза на жените?

Мнениеот m.vulev » 04 Авг 2014, 11:58

Вчета четох статия, в която се обсъждаше един от вечните спорове - мъжете или жени са по-умни и според вас, защо изследванията са в полза на жените?
Та в тази статия-"потвърждение" на тезата, че жените били по-умни, пишеше, че се изразявало в това, че запомняли по-добре и имали по-добра епизодична памет, а да, и мозъкът им се развивал по-бързо :idea: (което, според мен, нищо не означава)

Мога да кажа само - що за учени са тези???! :shock:

Замисляли сте се например, че главните готвачи повечето са мъже, по-добрите шофьори, също са мъже, както и математиците, мисля това са красноречиви примери, вие?
Е защо, смятате, че фактите говорят едно, а учените - друго и последно мъжете или жените са по-умни? :?
m.vulev

Re: Един от вечните спорове – мъжете или жените са по-умни? Защо изследванията показват в полза на жените?

Мнениеот Ginger » 04 Авг 2014, 12:01

Аз пък мисля, че това са не до там умновати, закоравели разбирания на един мъж, който живее далеч в миналото, когато мъжете и жените са нямали равни права, затова все още се опитва да премери и претегли половете, ама му е трудно :lol:
Ginger

Re: Един от вечните спорове – мъжете или жените са по-умни? Защо изследванията показват в полза на жените?

Мнениеот franky » 04 Авг 2014, 15:21

Не знам дали може да става дума въобще за какъвто и да е било спор мъже-жени, а жените просто са по-организирани, не че няма такива мъже, но болшинството са жени
franky

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 10:29

Има много плюсове да си мъж ;) Най-малкото когато минаваш покрай някой фризьорски салон няма да ти подвикват и подсвиркват, каквото се случва като минеш покрай автосервиз :D
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Lollipop » 19 Ное 2014, 09:48

Всички знаем какво се говори за женското приятелсто, нали? Много често ми се случва да слушам от разни мъже, а и от жени, разбира се, че приятелство между жени не може да има, защото когато си тръгне една жена от компанията, останалите след секунди изглеждат така
anak-gosip.jpg
anak-gosip.jpg (35.16 KiB) Прегледано 2464 пъти
А именно, говорят за нея, разбира се не особено хубави неща. :idea: Чудя се вече, може ли да има приятелство между жени или това е невъзможно? :roll: Случвало ли ви се е да бъдете излъгани от приятелка, или пък да се скарате за мъж? Вие как мислите, мит ли е женското приятелство? :?:
Аватар
Lollipop

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот silver933 » 19 Ное 2014, 12:34

Масово се твърди,че жените не могат да бъдат приятелки, как да спорим с подобни силни думи? Жените ще кажат, но аз като гледам по познати, докато са заедно е едно,а когато се разделят мнението коренно се променя, кому е нужно това лицемерие? :lol:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси