Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот exotic » 10 Юли 2015, 12:38

Lisandra написа:Не знам вие къде сте отраснали, но определено съществува приятелство между жените. Най - добрите ми приятели са жени, на които винаги мога да разчитам. С две от тях сме приятелки от първи клас, повечече от 25 години проверено приятелство. :)

Доста добри познати имам, забавляваме се с тях, всичко е точно, но нещо повече от това не смятам, че мога да бъда с тях :idea:
exotic

Мнениеот Ваня Стойчева » 10 Юли 2015, 14:42

И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Мади Ранчева » 10 Юли 2015, 14:51

Ваня Стойчева написа:И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.

При мен странното е, че всички си мислят, че съм й приятелка, понеже се държа добре с тях, а иначе никак не ме вълнува какво си коментират!
Мади Ранчева

Мнениеот silver933 » 06 Авг 2015, 09:47

Мади Ранчева написа:
Ваня Стойчева написа:И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.

При мен странното е, че всички си мислят, че съм й приятелка, понеже се държа добре с тях, а иначе никак не ме вълнува какво си коментират!

С други думи ти си от онези, дето се правят, че са приятелки с всички, а в действителност не са.. Добре де, не е ли по-лесно да не лъжеш хората а да им кажеш че не те кефят и толкова?
Аватар
silver933

Мнениеот Andrey » 06 Авг 2015, 10:55

silver933 написа:
Мади Ранчева написа:

С други думи ти си от онези, дето се правят, че са приятелки с всички, а в действителност не са.. Добре де, не е ли по-лесно да не лъжеш хората а да им кажеш че не те кефят и толкова?

закопа я, ама те всички жени са такива брат, правят се а после само си сипят обиди зад гърба, иначе да има женско приятелство и то е истинско на 100% нали? :lol: дааааа бе! :D
Аватар
Andrey

Мнениеот draga.mihova » 06 Авг 2015, 11:30

Добре де, като не те кефи някой какво да го храниш, той няма да се промени, просто страниш от него и това е - и ти добре, и той добре. От друга страна, приятелство е трудно да се запази в годините, след като всеки има семейство, занимава се с различно нещо и т.н., не зная на каква база би се градило такова приятелство :roll:
draga.mihova

Мнениеот Malina » 11 Авг 2015, 07:53

draga.mihova написа:Добре де, като не те кефи някой какво да го храниш, той няма да се промени, просто страниш от него и това е - и ти добре, и той добре. От друга страна, приятелство е трудно да се запази в годините, след като всеки има семейство, занимава се с различно нещо и т.н., не зная на каква база би се градило такова приятелство :roll:

Защо децата трябва да са пречиак? Всеки избира как да изживее приятелствата си, а в момента да не поддържаш връзка с някой е смешно, при наличието на социални мрежи, може да се чувате, докато приятеля е на работа, а ти в майчинство! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Авг 2015, 09:38

Децата наистина могат да са пречка, особено ако точно в този момент едната пряителка има дете, а другата няма. Много трудно може да се поддържа приятелство, докато едната мисли за бебето, а другата за ново гадже или кариерата.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lisandra » 13 Авг 2015, 11:41

Истинските приятели няма значение колко често се срещат, но когато се видят имат усещането, че все едно е било вчера, при тях понятията за време и граници не съществуват... :)
Lisandra

Мнениеот Mon_ton » 13 Авг 2015, 12:32

Lisandra написа:Истинските приятели няма значение колко често се срещат, но когато се видят имат усещането, че все едно е било вчера, при тях понятията за време и граници не съществуват... :)

но не мислиш ли, че жените по-често се предават и си правят нещо гадно, за разлика от мъжете?
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси