10 Юли 2015, 12:38
Lisandra написа:Не знам вие къде сте отраснали, но определено съществува приятелство между жените. Най - добрите ми приятели са жени, на които винаги мога да разчитам. С две от тях сме приятелки от първи клас, повечече от 25 години проверено приятелство.
10 Юли 2015, 14:42
10 Юли 2015, 14:51
Ваня Стойчева написа:И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.
06 Авг 2015, 09:47
Мади Ранчева написа:Ваня Стойчева написа:И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.
При мен странното е, че всички си мислят, че съм й приятелка, понеже се държа добре с тях, а иначе никак не ме вълнува какво си коментират!
06 Авг 2015, 10:55
silver933 написа:Мади Ранчева написа:Ваня Стойчева написа:И аз съм така, малко са хората, с които мога да бъда приятелка, особено жени. То ти стига да разбереш, че с анаправили някой коментари зад гърба ти и да приключиш отношения с тях.
При мен странното е, че всички си мислят, че съм й приятелка, понеже се държа добре с тях, а иначе никак не ме вълнува какво си коментират!
С други думи ти си от онези, дето се правят, че са приятелки с всички, а в действителност не са.. Добре де, не е ли по-лесно да не лъжеш хората а да им кажеш че не те кефят и толкова?
06 Авг 2015, 11:30
11 Авг 2015, 07:53
draga.mihova написа:Добре де, като не те кефи някой какво да го храниш, той няма да се промени, просто страниш от него и това е - и ти добре, и той добре. От друга страна, приятелство е трудно да се запази в годините, след като всеки има семейство, занимава се с различно нещо и т.н., не зная на каква база би се градило такова приятелство
11 Авг 2015, 09:38
13 Авг 2015, 11:41
13 Авг 2015, 12:32
Lisandra написа:Истинските приятели няма значение колко често се срещат, но когато се видят имат усещането, че все едно е било вчера, при тях понятията за време и граници не съществуват...