Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мит ли е женското приятелство?

19 Ное 2014, 17:31

Разбира се,че не е мит! Може да съществува истинско приятелство между жени без да се предават по някакъв начин, стига с това мнение,че жените едва ли не само гледат как да злепоставят другия, нали все пак сме нежния пол :!:

25 Ное 2014, 16:34

изобщо не съществува женско приятелство, нали ги виждам. Говорят и се прегръщат и след 5 минути приказват една за друга зад гърба си.. това приятелство ли е!?

25 Ное 2014, 16:44

как ще е мит, аз имам много добри приятелки и никога не бихме си навредили... или поне така си мисля. :roll:

25 Ное 2014, 18:05

Със сигурност, смятах, че имам истинска приятелка, докато не я хванах с приятеля ми, това преди години, вече имам едно на ум за момичетата приятелки! :!: :!: :!:

26 Ное 2014, 16:36

Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното? :) Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме ;)

27 Ное 2014, 16:33

Elica написа:Има разбира се женско приятелство, как да няма, кой твърди изобщо обратното? :) Според мен винаги мога да разчитам на приятелките си, разбира се случвало се е да си падаме по един и същи мъж но се разбираме ;)

Ти на колко си години, че си толкова наивна ми кажи :mrgreen: :mrgreen:

28 Ное 2014, 16:22

Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

01 Дек 2014, 16:16

miki написа:Има за какво да им завиждаме и още как :mrgreen: При тях всичко се изчерпва с работата и все са много изморени. Поне тези, които работят, защото има и такива, които нищичко не подхващат по цял ден и въпреки всичко не помагат вкъщи. Жената се е нагърбила с всичко - деца, семейство, работа, домакински задължение - 24-часов работен ден и няма право да е изморена или да не е успяла да сготви... Уж сме нежната половинка, а май мъжете са по-изнежени от нас :lol:
И аз искам да изляза с приятелки след работа, да се видим и да си побъбрим, но бързам да се прибера, за да си оправя вкъщи, да сготвя, да обърна внимание на децата. И да ви кажа добре, че на нас са се паднали тези задачи, че иначе не знам. Ако трябваше мъжете да раждат например, сигурно вече нямаше да съществуваме на земята.

Те мъжете трябва да се научат на това нещо, наистина е обидно как въртиш цялата къща, а накрая когато сготвят 2 пържени яйца и искат аплодисменти все едно са се трудили за цяла сватба! :twisted:

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

01 Дек 2014, 16:26

Не знам, до някъде! Направило ми е впечатление, че са супер разлигавени, ако се разболеят - лягат и охкат ужасно много, сякаш умират. Изобщо не знам защо ние сме нежния пол, след като те са толкова разлигавени! Та така, не им завиждам изобщо, освен, че имат насреща си глупачки, които им слугуват :evil:

02 Дек 2014, 10:14

Pipilota написа:Тук война ли ще се разразява, жените сме лицемерни не можем да крепим истински приятелства!

Това значи ли, че и ти си лицемерна? :shock: :P :D :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41