Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Окт 2015, 14:07
Аз като жена наистина оценявам красотата на другите жени, ако са се постарали да изглеждат добре, ако като цяло полагат грижи за красотата си, но съм съгласна, че не съм чула някой мъж да каже "този си го бива". Не знам каква е причината.
09 Окт 2015, 14:41
Ооо и при жените не е лесно, но там най-често се отдава на злобата, докато при мъжете по-скоро е тази причината, някой да не си помисли нещо... което е абсурдно, разбира се!
09 Окт 2015, 15:27
Mauritius написа:Ооо и при жените не е лесно, но там най-често се отдава на злобата, докато при мъжете по-скоро е тази причината, някой да не си помисли нещо... което е абсурдно, разбира се!
като цяло е трудно да приемеш чуждата красота, особено като осъзнаваш, че твоята хич я няма.
09 Окт 2015, 15:50
Lisica написа:Mauritius написа:Ооо и при жените не е лесно, но там най-често се отдава на злобата, докато при мъжете по-скоро е тази причината, някой да не си помисли нещо... което е абсурдно, разбира се!
като цяло е трудно да приемеш чуждата красота, особено като осъзнаваш, че твоята хич я няма.

Хаха смешното е, че то не се осъзнава по този начин, повечето се имат за адски готини и като видят някои на по-горен левъл, тръгват да им търсят кусури!
09 Окт 2015, 15:58
donni написа:Lisica написа:Mauritius написа:Ооо и при жените не е лесно, но там най-често се отдава на злобата, докато при мъжете по-скоро е тази причината, някой да не си помисли нещо... което е абсурдно, разбира се!

Хаха смешното е, че то не се осъзнава по този начин, повечето се имат за адски готини и като видят някои на по-горен левъл, тръгват да им търсят кусури!
Да, може би всичкото се дължи на завистта, която хич не е чужда на хората, за съжаление.
09 Окт 2015, 17:13
Абсолютно прави сте, че всичко е заради завистта, която ни изгаря. Винаги този, който изглежда по-добре или е по-успял е по-глупав и по-смотан от нас с един тон кусури, не е до пола, а до нас самите и вътрешния ни свят.
12 Окт 2015, 09:11
fawla написа:Абсолютно прави сте, че всичко е заради завистта, която ни изгаря. Винаги този, който изглежда по-добре или е по-успял е по-глупав и по-смотан от нас с един тон кусури, не е до пола, а до нас самите и вътрешния ни свят.
Изцяло те подкрепям, в нашето общество има твърде много комплекси, които не мога да се избият просто така, по-лошото е, че се предават и на децата
12 Окт 2015, 11:59
Да, думата е точно комплексари!

не е нормално това постоянно да има злоба и завист.. напрягащо и противно е.
12 Окт 2015, 13:43
Pipilota написа:Да, думата е точно комплексари!

не е нормално това постоянно да има злоба и завист.. напрягащо и противно е.
Да, така е, най-смешното е, че всички, абсолютно всички се оплакват от това, а реално тези хора си ги има, даже са в повече!
12 Окт 2015, 14:17
Добре де, как ще кажа, че ми харесва някой мъж, след като не си падам по мъже, съвсем ясно и нормално е. Жените винаги обясняват коя е колко красива, а всъщност хейтят двойно повече от мъжете.