Snejna написа:Движиш ли се достатъчно? Може би това ти е проблемът, че нямаш достатъчно движение. Аз също когато си лягам винаги умирам от студ и съм вкоченена и си лягам с 2 юркана и суитчер, после се разсъбличам пред нощта.
Но наситина посети и кардиолог и обясни проблема на личния си лекар, предполагам, че родителите ти смятат това ти състояние за каприз, затова направо отиди и говори с личния си лекар сама, без да искаш от вашите съдействие. За нас големите деца се лигавят.
neko-chan написа:Snejna написа:Движиш ли се достатъчно? Може би това ти е проблемът, че нямаш достатъчно движение. Аз също когато си лягам винаги умирам от студ и съм вкоченена и си лягам с 2 юркана и суитчер, после се разсъбличам пред нощта.
Но наситина посети и кардиолог и обясни проблема на личния си лекар, предполагам, че родителите ти смятат това ти състояние за каприз, затова направо отиди и говори с личния си лекар сама, без да искаш от вашите съдействие. За нас големите деца се лигавят.
Движа се постоянно.Бягам по училищни работи,по уроци.В час по спорт дори съм една от малкото,които въобще играят.Също така мога да кажа,че водя здравословен начин на живот.Мама е много стриктна и чете и спазва хиляди правила как да се храним здравословно.Без сол, без захар,хляб ям само препечен.Всеки ден ръчно приготвени натурални сокове.С килограмите също нямам никви проблеми. Това е хубавата част и точно заради всички тези неща аз се чудя защо имам този проблем със студа.
pharmacie написа:докато не навършиш 18, а по-добре 20-22 години - никаква диета, повтарям - никаква диета, иначе ще се повредиш. Месото е жизнено необходимо - само в него има холестерин, от който се получава тестостерон, който изгражда мозъка. Освен това мозъкът дори и в спокойно положение консумира 75% от глюкозата в организма. Опитай закаляване - сутрин на отворен прозорец с долнище от пижама гимнастика 15-20 мин. Седнеш ли - обличаш се, движиш ли се сваляш някоя дреха. Водни процедури - разтриване с кесе, след къпане се поливаш със студена вода, колкото можеш да издържиш. Забрави за сутрешния душ. Пази се много от настинки обличай се добре. Лятото минимум един месец на море. В пубертета също така ставата някои аномалии, затова събери 40-50 лева и отиди на лекар. Първо да ти видят щитовидната жлеза на ехограф и щитовидните хормони, после ако няма нищо - на вегетолог в МА. Но лекарства не пий, освен при крайна нужда. По-скоро някакви процедури да ти предпишат. Може да ти е студено и от ниско кръвно. Пак се консултирай с лекар. И чети много в нета. Там обаче само български не стига, май и английския не винаги е достатъчен.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта