Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Станаха ли мъжете по-суетни и лошо ли е това?

26 Фев 2015, 18:00

Напоследък ми прави впечатление ,че все повече мъже стоят пред козметични щандове,даже имам усещане че дори са повече и от жените...

Re: Станаха ли мъжете по-суетни и лошо ли е това?

27 Фев 2015, 10:51

хахах, истина е, то не са маски, то не са оскубани вежди, защо го правят това мъжете, това суета искана от жените ли е или сбъркано разбиране в мозъците на мъжете! Много ми е странно като видя мъж с оскубани вежди! :shock: А това хич не е рядкост вече..

27 Фев 2015, 12:38

Наистина е ужасно това, имаше един виц: мъжете преди си казваха "служили сме на едно място", а сега си казват "ходим при една и съща козметичка" :mrgreen: :lol: :lol:

27 Фев 2015, 17:44

Мъжете вече са по-зле и от жените, това е факт, вече кой какво прави те са по козметичните магазини и салони. :mrgreen:

27 Фев 2015, 18:20

Станаха ами! Нали ги гледам, синът ми на 9г. се гласи като госпожица по 30 минути се облича, та косата на сам, та косата на там, та брадата си вече маха, оплаква ми се като има косъм на веждите излезнал от "строя" :shock:

27 Фев 2015, 21:32

О, станаха май доста суетни! Напоследък мъжете се гласят повече, когато ходят до магазина за хляб, отколкото жените! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

27 Фев 2015, 22:28

qwerryyy написа:О, станаха май доста суетни! Напоследък мъжете се гласят повече, когато ходят до магазина за хляб, отколкото жените! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

така е, и мъжете и жените сме суетни яко :)

01 Мар 2015, 11:22

Винаги мъжете са били много суетни, никога не можеш да ги видиш да се обличат със скъсан анцуг и да ходят до магазина с него, а жените често са като извънземни :lol: :lol: :lol:

02 Мар 2015, 16:27

То лошо няма, стига да е в някакви рамки. Отвратително ми е да видя например млад мъж с боядисана коса... :o

03 Мар 2015, 09:09

verion_h написа:То лошо няма, стига да е в някакви рамки. Отвратително ми е да видя например млад мъж с боядисана коса... :o

На мен не ми е чак отвратително, може да го прави просто, защото иска да е с друг цвят на косата, както го правят и момичетата, по ми е ужасно, като видя мъже със зверски оскубани вежди, да се епилират по-често от приятелките си, да се обличат по 3 часа, кошмар! :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23