Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъжки хобита

Мнениеот boncho green » 25 Сеп 2013, 15:47

Направо ме е срам да си призная, че обичам да чета книги :D Май вече хич не е модерно, а?
Другото ми хоби е слушането на музика, но не каква да е музика, а качествена. Под качествена разбирайте оригинални дискове на мои любими групи и изпълнители... Освен това наскоро се зарибих по стрийтфитнеса и ви го препоръчвам горещо! Благодарение на него, съчетавам излизането на въздух с поддържането на добра физическа форма! Има един недостатък - не е подходящ за студените месеци. Тогава просто се връщам към класическата фитнес зала.
boncho green

Re: Голямото пролетно...разчистване /геноцид над мъжа

Мнениеот bojo_kolev » 02 Окт 2013, 14:04

Е, аз не се оплаквам, хубаво си е да станеш сравнително рано, да си оправиш дома, особено ако не го оправяш сам и после каквото ти душа сака.
bojo_kolev

Re: Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Мнениеот VirtualBusiness » 24 Фев 2014, 11:22

Винаги има голяма доза любопитство и всеки наднича. Нормално е.
VirtualBusiness

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот The_The_Ramone » 29 Апр 2014, 23:37

Хихихи, той увереният мъж е дело на една добра жена политик до него. Без такава няма и грам увереност.
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Re: Над 30 на 100 от мъжете страдат от криза на средната възраст

Мнениеот Kaya » 24 Ное 2014, 17:01

Е, разбира се, сега ако питаме някой мъж, той ще каже, че не страда от подобни проблеми и изобщо животът от раждането до смъртта им е съпроводен само от осъзнати и осмислени действия :lol: :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 16:48

borisov87 написа:Обичам да излизам с приятели на кръчма или дискотека, да гледам филми, да шофирам, да излизам с готини момичета ;D

Ей това е класика направо :))) Повечето мъже май си падат главно по това, а? :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот silver933 » 26 Ное 2014, 12:56

krasko написа:Като чета коментарите май всички хобита са свързани с жените :lol:
Аз обичам да спортувам за удоволствие - това е моето хоби. Играя футбол и тенис, когато имам време. Риболова също го тача, но с мъжка дружина, защото жените все мрънкат за нещо - студено им било, имало комари... Веднъж сгреших и взех жена си, но повече няма да се повтори :mrgreen:

Как с жена на такова място, абсурд просто! Или още не се е родила жената, която може да изживее риболова с кеф или я има някъде недостижима :mrgreen: Аз също обичам да ходя за риба, ама после пускам рибите :lol: :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Pipilota » 26 Ное 2014, 16:18

Не е лошо всеки да си има занимания ;)) Моят мъж обича да играе на разни игри - не го съдя, нито му преча ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Мъжът трябва да е уверен!

Мнениеот S_Milenska » 27 Ное 2014, 13:59

Интересно, на мен ще ми е странно, ако мъжът целенасочено стои разкрачен :lol: :lol:
Аватар
S_Milenska

Re: Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Мнениеот Kaya » 08 Дек 2014, 12:02

Няма такава територия, стана ми доста смешно и на мен :lol:
Любопитството е голяма работа, пък и от друга страна, жените си мислят, че по този начин по-добре ще разбират половинката си и ще си помогнат в семейния живот :D
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже