Неприкосновена ли е мъжката територия във форума

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Мъжката територия

Мнениеот SatanicMalfunctions » 05 Фев 2012, 18:18

ogi-smile написа:А може би, защото жените, наистина не знаят какво искат мъжете... Страхуват се от собствените си представи и искат да видят в действителност какво се случва в мозъка, душите, сърцата им....

Има определена нужда от кадърен преводач!
Изображение
SatanicMalfunctions

Re: Мъжки хобита

Мнениеот Hristo » 08 Фев 2012, 16:08

Мъжките хобита никак не са малко,даже смея да твърдя че са повече от женските.:)
Моите са доста така,че ще изброя само някои от тях.Ще започна с тенис на маса,волейбол,фитнес и риболов.Мисля да приключа с гребане с лъжица , две по сто със салата и мезе. :D :P
Hristo

Мнениеот southern_sun » 08 Фев 2012, 17:03

Hristo написа:Мъжките хобита никак не са малко,даже смея да твърдя че са повече от женските.:)
Моите са доста така,че ще изброя само някои от тях.Ще започна с тенис на маса,волейбол,фитнес и риболов.Мисля да приключа с гребане с лъжица , две по сто със салата и мезе. :D :P

Да наистина съм съгласна с теб, че мъжете имате повече хобита от нас жените, но и ние не падаме по-ниско:харчене на пари, скандали без повод, плач без причина и все такива.Но не има и такива, които са така да се изразя - унисекс - злоупотреба с алкохол, джогинг по кръчмите...
southern_sun

Мнениеот Forman » 09 Фев 2012, 11:37

FramarMedia написа:Риболов е най-доброто и желязно мъжко прикритие за извършване на грехоподобни действия с индивиди от другия пол...:)

Може би за теб това не е съвсем хоби по скоро е начин за оправдание пред съпругата. А когато не донесеш риба какво е оправданието ти? За мен риболова не е само хоби, а начин да остана сам със себе си, това е върховно удоволствие и наистина ме избавя от стреса. Най-хубавото от всичко е, че съпругата ми също споделя това мое хоби и лятото прекарваме дълго време по язовирите и реките. Събираме се голяма компания и прекарваме чудесно уикендите.
Аватар
Forman

Мнениеот cheap&chic » 02 Мар 2012, 19:39

имаме нужда да си казваме повече и по-директно нещата. колкото и да сме бъгясали, все можем да се разберем, смятам :) колкото до изначалната тема, сега гледам, е много тъпа :D
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic

Мнениеот krasko » 16 Мар 2012, 10:24

Като чета коментарите май всички хобита са свързани с жените :lol:
Аз обичам да спортувам за удоволствие - това е моето хоби. Играя футбол и тенис, когато имам време. Риболова също го тача, но с мъжка дружина, защото жените все мрънкат за нещо - студено им било, имало комари... Веднъж сгреших и взех жена си, но повече няма да се повтори :mrgreen:
krasko

Мнениеот krasko » 28 Мар 2012, 11:52

cheap&chic написа:имаме нужда да си казваме повече и по-директно нещата. колкото и да сме бъгясали, все можем да се разберем, смятам :) колкото до изначалната тема, сега гледам, е много тъпа :D

:lol: :lol: :lol:
Това си е чиста проба любопитство за мен :) Може би поне за миг искате да надникнете в света на мъжете и да радберете какво ги вълнува, какво им харесва, но така, както са го споделили в разговор между мъже, защото определено има разлика :mrgreen:
krasko

Мнениеот Камелия » 28 Мар 2012, 12:03

Гледам да не навлизам в мъжката територия защото тя е запазена само за мъже.Уважавам мъжките хобита и се радвам, че мъжът ми уважава и моите като жена. Разбира се имаме и такива,които споделяме заедно, но понякога и двамата усещаме нуждата да се уединим със своите си приятели.
Камелия

Мнениеот cheap&chic » 29 Мар 2012, 14:37

Камелия написа:Гледам да не навлизам в мъжката територия защото тя е запазена само за мъже.Уважавам мъжките хобита и се радвам, че мъжът ми уважава и моите като жена. Разбира се имаме и такива,които споделяме заедно, но понякога и двамата усещаме нуждата да се уединим със своите си приятели.

точно за това говорих, Камелия. аз гледам да не водя "диалог" за това, че си правя антицелулитен масаж, и, съответно - очаквам чисто мъжките теми също да се "уединяват". защо аз не им се перча с начинанията си да имам по-хубав... да го кажем ханш, а мъжете ми се перчат с плановете си за секс екскурзия, или проведената такава, например? защо не си говорим за сецесион, кулинария или някое театрална представление...наскоро направих грешка и се включих с "експертно" мнение в чисто мъжки разговор, но вече имам опита и следващия път просто ще седна на 15-20 метра разстояние или ще си мълча :) изглежда жените просто сме по-тактични :)
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 15:58

Обичам да излизам с приятели на кръчма или дискотека, да гледам филми, да шофирам, да излизам с готини момичета ;D
borisov87

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже