За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
21 Ное 2011, 13:26
tweety написа:valiart написа:сиско написа:интимен спрей ли, за първи път чувам, че има такова нещо
мдааа, аз използвам този на AVON
А има ли други освен на Avon и Orifleim?
Има много и на различни марки - Нивеа, Лактацид, Леокрема и още доста, които съм виждала по аптеките. Въпрос на личен избор!
21 Ное 2011, 19:41
и каква е разликата между интимния гел и интимния спрей?
21 Ное 2011, 22:57
сиско написа:и каква е разликата между интимния гел и интимния спрей?
гела си измива, а спрея задържа свежест.
24 Дек 2011, 15:59
Добре е да се ползва интимен гел, вместо сапун, от сапуните много изсушават и не съдействат за нормалното поддържане на РН.
25 Дек 2011, 19:52
iskra_dim написа:Мисля че и двете са подходящи за измиване.Само че към интимните сапуни кои спадат?
Сапуните увреждат естествената флора във влагалището, не съм съгласна, че са подходящи и двата варианта. Влагалището е със киселинна среда и наруши ли се баланса ставаш податлива на инфекции.
29 Дек 2011, 10:00
Емулсия Лактацид ползвам от години.
04 Яну 2012, 16:59
Cuddy написа:Емулсия Лактацид ползвам от години.

Аз също използвам само продуктите на Лактацид.
07 Фев 2012, 16:55
Моя приятелка ми препоръча да си взема Лактобор. Беше много доволна от него, каза че дори и бялото и течение било намаляло. Но на нея и е било изписано от лекар. Моят въпрос е: Дали може да се използва без предписание и колко пъти седмично?- понеже четох че има няколко различни интервала от време на употребяването му. Аз нямам проблем и бих искала, да си го взема профилактично, дали е подходящо?
14 Фев 2012, 17:31
Може и без предписание да си го закупиш и да го употребиш. продуктът е много добър, поне на мен ми хареса. Аз си го бях закупила заради бялото течение и наистина указа влияние

Поставях го веднъж дневно за около 4 дни, след един месец отново другите 3 тубички.
26 Фев 2012, 18:14
Благодаря! Аз попитах и в аптеката, и те ми казаха че няма проблем да го употребявам профилактично, дори било добре.