За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Интимен гел или сапун?

21 Ное 2011, 13:26

tweety написа:
valiart написа:
сиско написа:интимен спрей ли, за първи път чувам, че има такова нещо

мдааа, аз използвам този на AVON

А има ли други освен на Avon и Orifleim?

Има много и на различни марки - Нивеа, Лактацид, Леокрема и още доста, които съм виждала по аптеките. Въпрос на личен избор!

21 Ное 2011, 19:41

и каква е разликата между интимния гел и интимния спрей?

21 Ное 2011, 22:57

сиско написа:и каква е разликата между интимния гел и интимния спрей?

гела си измива, а спрея задържа свежест.

24 Дек 2011, 15:59

Добре е да се ползва интимен гел, вместо сапун, от сапуните много изсушават и не съдействат за нормалното поддържане на РН.

25 Дек 2011, 19:52

iskra_dim написа:Мисля че и двете са подходящи за измиване.Само че към интимните сапуни кои спадат?

Сапуните увреждат естествената флора във влагалището, не съм съгласна, че са подходящи и двата варианта. Влагалището е със киселинна среда и наруши ли се баланса ставаш податлива на инфекции.

29 Дек 2011, 10:00

Емулсия Лактацид ползвам от години. ;)

04 Яну 2012, 16:59

Cuddy написа:Емулсия Лактацид ползвам от години. ;)

Аз също използвам само продуктите на Лактацид.

Препоръчай продукт за интимна хигиена

07 Фев 2012, 16:55

Моя приятелка ми препоръча да си взема Лактобор. Беше много доволна от него, каза че дори и бялото и течение било намаляло. Но на нея и е било изписано от лекар. Моят въпрос е: Дали може да се използва без предписание и колко пъти седмично?- понеже четох че има няколко различни интервала от време на употребяването му. Аз нямам проблем и бих искала, да си го взема профилактично, дали е подходящо?
Изображение

Re: Интимна хигиена

14 Фев 2012, 17:31

Може и без предписание да си го закупиш и да го употребиш. продуктът е много добър, поне на мен ми хареса. Аз си го бях закупила заради бялото течение и наистина указа влияние :) Поставях го веднъж дневно за около 4 дни, след един месец отново другите 3 тубички.

Re: Интимна хигиена

26 Фев 2012, 18:14

Благодаря! Аз попитах и в аптеката, и те ми казаха че няма проблем да го употребявам профилактично, дори било добре. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14