Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
27 Ное 2014, 17:12
Сега, сексът без презерватив ясно, че е много по-различен и по-хубав, но тук вече говорим за постоянен партньор, а ако имам различни партньори - задължително с презерватив! Безопасността и здравето са най-важни, наистина детето е най-доброто, което може да ти се случи с един безработен секс.
06 Яну 2015, 17:19
Memento написа:Секса без презерватив е малко като безалкохолна бира. Правиш нещо ама все едно нищо не правиш, разликата е от земята до небето. Ако си имате доверие без презерватив е задължително!
Абе чак задължително, според мен трябва да се прави секс без презерватив чак когато мине доста време от връзката и разбира се - прегледите са доста важни!
07 Яну 2015, 18:17
Глупости пишете! Секс без презерватив задължително! Чак когато станете семейство, тогава може и без презерватив, или така както на вас ви харесва! Но преди това е задължително да имате, независимо удоволствието! Най-малкото което може да ви се случи е нежелана бременност, заради единия кеф, щото видите ли, лелите съветват "задължително без!"
09 Яну 2015, 16:24
Все още понякога правя секс с презерватив с мъжа ми, особено в дните, когато съм в овулация, защото не искаме друго бебе, а изобщо нямам намерение заради единия кеф да се блъскам с хормони и да пия лекарства, а опцията да си сложа нещо метално в тялото - мерси!

)) По-добре от време на време по-малкото удоволствие.
09 Яну 2015, 16:35
Винаги правя секс с презерватив, още не съм намерил жената, с която да рискувам да правя секс без презерватив, може би първо ще искам изследвания.
09 Яну 2015, 18:22
rabotnata pchela написа:Все още понякога правя секс с презерватив с мъжа ми, особено в дните, когато съм в овулация, защото не искаме друго бебе, а изобщо нямам намерение заради единия кеф да се блъскам с хормони и да пия лекарства, а опцията да си сложа нещо метално в тялото - мерси!

)) По-добре от време на време по-малкото удоволствие.

Вие явно сте доста уникална двойка, но след като така се чувствате добре. Според мен сексът без презерватив, само когато сложите пръстените
10 Яну 2015, 10:51
Ваня Стойчева написа:Глупости пишете! Секс без презерватив задължително! Чак когато станете семейство, тогава може и без презерватив, или така както на вас ви харесва! Но преди това е задължително да имате, независимо удоволствието! Най-малкото което може да ви се случи е нежелана бременност, заради единия кеф, щото видите ли, лелите съветват "задължително без!"
Аз съм на същото мнение, за мен това е ненужен риск, ние може много доверие да си имаме, но в живота никога нищо не се знае. А тъй като не знам дали няма да реши да рискува с друга - то поне аз да съм в безопасност!
14 Яну 2015, 16:25
Вианги правя секс с презерватив, още не съм пробвала без, все пак въпреки, че имам гадже от 2 години не се решаваме да пробваме без, освен нежелана бременност, то това е и опасност, пък и разваляне на навика, по-добре да си го иамме, а когато дойде времето за деца, изследвания и всичко остналоо
15 Яну 2015, 17:12
Винаги трябва да се ползват презервативи, никакви рискове, иначе може да стане страшно