Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Юли 2016, 10:43

хаха както казах за тоя няма и краката да си обръсна, игахти пича.. не искал!
Аватар
rabotnata pchela

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот Yarost » 20 Юли 2016, 11:45

pitanka
Казваш "категорично отказва да ползва презерватив". Значи категорично откажи въобще да имаш контакт с този човек, не ти трябва такава личност наоколо.
Колкото до женските презервативи, не са най-удобното нещо. Те за това малко по малко май и отпадат въобще като вариант.
Yarost

Мнениеот Kremiliya » 20 Юли 2016, 12:04

Като знам колко трудно се поставя и че е същото като мъжките презервативи, т.е. пак са от латекс и партньора ще губи същата чувствителност. НО докато при мъжките вариант, то си сигурна, че се използва, то при женския може спокойно да си върши работата м/у презерватива и влагалището, т.е. да не уцели презерватива.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот kauda » 20 Юли 2016, 15:49

Пробвала съм, но не се получи, толкова трудно се вкарваше във вагината, то беше голямо ръчкане, изобщо не си струва труда, за това време по нагласянето, желанието си минава. :lol:
Аватар
kauda

Мнениеот Pipilota » 20 Юли 2016, 16:11

kauda написа:Пробвала съм, но не се получи, толкова трудно се вкарваше във вагината, то беше голямо ръчкане, изобщо не си струва труда, за това време по нагласянето, желанието си минава. :lol:

Ужас! аз си мисля, че и отдено акта ще е толкова труден, за да може постоянно мъжа да гледа и внимава да попадне точно в презерватива, а не отстрани... много трудоемко и доста неприятно, на мен би ми било некомфортно, ако мъжа се взира и прецелва сто часа. :oops:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот pitanka » 21 Юли 2016, 13:01

Знам, че щом по такъв важен въпрос като безопасността и здравето сме на различни позиции, не е оптимистично положението. Но много го харесвам. И искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да потръгне връзката ни. По-нататък като си имаме повече доверие нещата може да се променят.
pitanka

Мнениеот silver933 » 21 Юли 2016, 13:16

pitanka написа:Знам, че щом по такъв важен въпрос като безопасността и здравето сме на различни позиции, не е оптимистично положението. Но много го харесвам. И искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да потръгне връзката ни. По-нататък като си имаме повече доверие нещата може да се променят.

:lol: :lol: :lol: Със сигурност ще се променят, да знаеш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ЩЕ махнете презерватива, и то съвсем скоро, а преди това да стане си помисли той колко момичета е склонил да правят секс с него без предпазни средства, защото ти си следващото.
Аватар
silver933

Мнениеот franky » 21 Юли 2016, 14:43

Аз не разбрах каква е причината приятелят ти да не иска да ползва презерватив, но най-малкото е неуважение към теб и желанието ти отказа му. Дамските презервативи са по-скъпи от другите и къде ще ти излезе сметката заради единия кеф не знам. Пък и ако не се постави правилно, може да го наврете целия и тогава трябва да се разправяш с лекари и става една...
franky

Мнениеот Andrey » 21 Юли 2016, 16:32

Пробвали сме с дамски презерватив с една бивша моя прителка, усещането е същото, само дето не се обличаш ти, ами "обличаш" приятелката си, а самото поставяне е истинско изпитание. Ти пак усещаш латекса, не усещаш партньорката си. :roll: И през цялото време се целишш... кофти беше, не ми хареса :)
Аватар
Andrey

Мнениеот PasDeDeux » 22 Юли 2016, 11:36

Дамските презервативи се изработват от полиуретан и силикон, не само от латекс. Полиуретанът позволява по-голяма чувствителност по време на половия акт, а и е препоръчителен пред латекса, от който може да се получи алергична реакция. Не е чак такова мъчение фемидома, решение в такива заплетени ситуации, пробвайте. Ако не ви понесе вече нещата се усложняват с приятеля. В крайна сметка грижете се за себе си и здравето си, не правете компромиси с него.
PasDeDeux

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми