Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
20 Юли 2016, 10:43
хаха както казах за тоя няма и краката да си обръсна, игахти пича.. не искал!
20 Юли 2016, 11:45
pitanka
Казваш "категорично отказва да ползва презерватив". Значи категорично откажи въобще да имаш контакт с този човек, не ти трябва такава личност наоколо.
Колкото до женските презервативи, не са най-удобното нещо. Те за това малко по малко май и отпадат въобще като вариант.
20 Юли 2016, 12:04
Като знам колко трудно се поставя и че е същото като мъжките презервативи, т.е. пак са от латекс и партньора ще губи същата чувствителност. НО докато при мъжките вариант, то си сигурна, че се използва, то при женския може спокойно да си върши работата м/у презерватива и влагалището, т.е. да не уцели презерватива.
20 Юли 2016, 15:49
Пробвала съм, но не се получи, толкова трудно се вкарваше във вагината, то беше голямо ръчкане, изобщо не си струва труда, за това време по нагласянето, желанието си минава.
20 Юли 2016, 16:11
kauda написа:Пробвала съм, но не се получи, толкова трудно се вкарваше във вагината, то беше голямо ръчкане, изобщо не си струва труда, за това време по нагласянето, желанието си минава.

Ужас! аз си мисля, че и отдено акта ще е толкова труден, за да може постоянно мъжа да гледа и внимава да попадне точно в презерватива, а не отстрани... много трудоемко и доста неприятно, на мен би ми било некомфортно, ако мъжа се взира и прецелва сто часа.
21 Юли 2016, 13:01
Знам, че щом по такъв важен въпрос като безопасността и здравето сме на различни позиции, не е оптимистично положението. Но много го харесвам. И искам да знам, че съм направила всичко възможно, за да потръгне връзката ни. По-нататък като си имаме повече доверие нещата може да се променят.
21 Юли 2016, 14:43
Аз не разбрах каква е причината приятелят ти да не иска да ползва презерватив, но най-малкото е неуважение към теб и желанието ти отказа му. Дамските презервативи са по-скъпи от другите и къде ще ти излезе сметката заради единия кеф не знам. Пък и ако не се постави правилно, може да го наврете целия и тогава трябва да се разправяш с лекари и става една...
21 Юли 2016, 16:32
Пробвали сме с дамски презерватив с една бивша моя прителка, усещането е същото, само дето не се обличаш ти, ами "обличаш" приятелката си, а самото поставяне е истинско изпитание. Ти пак усещаш латекса, не усещаш партньорката си.

И през цялото време се целишш... кофти беше, не ми хареса :)
22 Юли 2016, 11:36
Дамските презервативи се изработват от полиуретан и силикон, не само от латекс. Полиуретанът позволява по-голяма чувствителност по време на половия акт, а и е препоръчителен пред латекса, от който може да се получи алергична реакция. Не е чак такова мъчение фемидома, решение в такива заплетени ситуации, пробвайте. Ако не ви понесе вече нещата се усложняват с приятеля. В крайна сметка грижете се за себе си и здравето си, не правете компромиси с него.