Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

Мнениеот balsam » 17 Сеп 2016, 11:05

Ами всички си мислим, че ще изгубим много, ако тръгнат нещата на раздяла. Няма как да знаем предварително дали нещо си заслужава или не и приемаме нещата на живот и смърт едва ли не. По-фатално може да бъде, ако разбием здравето си дали заради заразна болест или заради излишни нерви, нищо друго не е толкова фатално.
balsam

Re: Секс без презервативи?

Мнениеот rose_92 » 17 Ное 2016, 03:40

rabotnata pchela написа:Все още понякога правя секс с презерватив с мъжа ми, особено в дните, когато съм в овулация, защото не искаме друго бебе, а изобщо нямам намерение заради единия кеф да се блъскам с хормони и да пия лекарства, а опцията да си сложа нещо метално в тялото - мерси! :))) По-добре от време на време по-малкото удоволствие. ;)

И ние така правим с моя приятел в опасните дни. Той не иска особено да използваме презервативи, а и аз съм някакъв странен случай - като че ли имам алергия към латекса, защото от почти всички презервативи, които сме взимали, получавам ужасно парене..Има едни много тънки на Durex, които не ме дразнят, но те пък е късат много често, така че с тях или без тях - все същото. Заедно сме от много време и уж си имаме доверие..надявам се, че няма да имам проблеми. А и е факт това, че веднъж пробваш ли без, после все по-малко ти се иска да го правиш със - има си разлика определено, но ако нямаш сериозен приятел презервативите са задължителни!
rose_92

Мнениеот donni » 17 Ное 2016, 09:49

И на мен не са ми много приятни презервативите, добре, че имам постоянен партньор и не се притеснявам от болести. А пък за забременяването съвсем, той ме пази, по-сигурен е и от презерватив :lol: .
donni

Мнениеот Kaya » 17 Ное 2016, 10:05

donni написа:И на мен не са ми много приятни презервативите, добре, че имам постоянен партньор и не се притеснявам от болести. А пък за забременяването съвсем, той ме пази, по-сигурен е и от презерватив :lol: .

Как той те пази?! :shock: :shock: :shock: В самата течност, която се отделя от пениса на мъжа, още при любовната игра, може да се съдържа минимално количество сперматозоиди, които да "свършат" работата, няма пазене, има "не ми пука, ако имаме бебе". :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот puhcheto » 23 Ное 2016, 15:05

С това "Пази ме" работата е несигурна :grin: , някои по-лесно прихващат, други не, но изненади стават :wink: . Не върви някак си женени хора с презерватив да се пазят. Има и други начини.
Аватар
puhcheto

Мнениеот Lili_gagarin » 23 Ное 2016, 16:18

puhcheto написа:С това "Пази ме" работата е несигурна :grin: , някои по-лесно прихващат, други не, но изненади стават :wink: . Не върви някак си женени хора с презерватив да се пазят. Има и други начини.

Съгласен съм, жената може да пие протовозачатъчни или да си сложи спирала, всичко необходимо, за да не се наруши удоволствието от акта.
Lili_gagarin

Мнениеот rose_92 » 25 Ное 2016, 15:47

Lili_gagarin написа:
puhcheto написа:С това "Пази ме" работата е несигурна :grin: , някои по-лесно прихващат, други не, но изненади стават :wink: . Не върви някак си женени хора с презерватив да се пазят. Има и други начини.

Съгласен съм, жената може да пие протовозачатъчни или да си сложи спирала, всичко необходимо, за да не се наруши удоволствието от акта.

Аз това го знам, но знам и за вредите, които причиняват противозачатъчните, така че не бих ги пила.. А спирала бих си сложила някой ден след като имам дете вече. Някой има ли поставена спирала, за да сподели какво е чувството, усеща ли се и т.н.?
rose_92

Мнениеот Pipilota » 25 Ное 2016, 17:02

Роуз, аз имах до скоро. Нищо не се усеща, но и самия факт, че си като гръмоотвод не е за подценяване. :mrgreen: премахнах я и толкова, мъжът ми ме пази успешно, а ако стане чудото - какво толкова, лошо няма, ще си имаме още едно дете. :mrgreen: като знам за случаи за враствания и глупости, реших да я махна по-навреме и да не рискувам отново с поставянето й.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот klara » 26 Ное 2016, 21:04

Сега противозачатъчните не са ли по-изчистени и не толкова опасни. Даже казват, че жените, които ги пият, по-рядко се разболяват от рак.
klara

Мнениеот rose_92 » 30 Ное 2016, 02:30

klara написа:Сега противозачатъчните не са ли по-изчистени и не толкова опасни. Даже казват, че жените, които ги пият, по-рядко се разболяват от рак.

Казват го сигурно фирмите, които ги произвеждат, за да ги купуват..На мен даже гинеколожката не ми ги препоръчва. Не знам кой ги говори тези неща. Аз смятам, че са вредни и не искам да ги пия.
rose_92

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми