rabotnata pchela написа:Все още понякога правя секс с презерватив с мъжа ми, особено в дните, когато съм в овулация, защото не искаме друго бебе, а изобщо нямам намерение заради единия кеф да се блъскам с хормони и да пия лекарства, а опцията да си сложа нещо метално в тялото - мерси! :))) По-добре от време на време по-малкото удоволствие. ;)
donni написа:И на мен не са ми много приятни презервативите, добре, че имам постоянен партньор и не се притеснявам от болести. А пък за забременяването съвсем, той ме пази, по-сигурен е и от презерватив.
puhcheto написа:С това "Пази ме" работата е несигурна, някои по-лесно прихващат, други не, но изненади стават
. Не върви някак си женени хора с презерватив да се пазят. Има и други начини.
Lili_gagarin написа:puhcheto написа:С това "Пази ме" работата е несигурна, някои по-лесно прихващат, други не, но изненади стават
. Не върви някак си женени хора с презерватив да се пазят. Има и други начини.
Съгласен съм, жената може да пие протовозачатъчни или да си сложи спирала, всичко необходимо, за да не се наруши удоволствието от акта.
klara написа:Сега противозачатъчните не са ли по-изчистени и не толкова опасни. Даже казват, че жените, които ги пият, по-рядко се разболяват от рак.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта