tedydg написа:Доц. Петков,
Майка ми в момента пие Novarix, може ли едновременно с това да приема и аспирин?
Благодаря Ви предварително!
Едва ли приема на двете лекарства, ще създаде проблеми, така че не се безпокойте относно комбинирането им.
tedydg написа:Доц. Петков,
Майка ми в момента пие Novarix, може ли едновременно с това да приема и аспирин?
Благодаря Ви предварително!
jovi_fenka написа:Здравейте Д-р Петков. Искам да ви попитам какво да правя с моя проблем : Преди 6 м ми изписаха противозачатъчни Жанги от 0.03 мг,заради поликистозни яйчници на 26 г,но от 3 месеца почнаха мн да ме болят вените горе на бедрата отстрани и капилярите на краката ми се напукаха,така да се изразя.Значи в моето семейство сме обременени ,моята майка е с разширени вени ,какво да правя да спирам ли тези противозачатъчни,ако мина на по-ниски мг,ще има ли проблем за кръвоносните ми съдове ?
anniivanova написа:Здравейте доц. Петков, надявам сде на вашия професионален отговор, майка ми е на 50г. днес ходи на доплер за вени, заключението е : Диагноза: 183.9 варикозни вени на долните крайници без язва или възпаление.
Терапия: ХГД, ластична компресия, Детралекс 2х1 в топлите месеци.
УЗДИ- долни крайници- Проходими дълбоки и повърхностни вени на долни крайници с изразен рефлукс сафено-феморално в дясно.....Притеснява ме, че лекарката и е казала, да се обърне към хирург за операция...БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРА.
ivelin написа:Здравейте доцент Петков! Какво е енцефалопатия и какво е лечението на тази болест? Баща ми е на 75 години и му беше поставена такава диагноза преди близо година.Има отслабена памет,ниска концентрация,бърза умора и нередовен нощен сън.Какви лекарства или билки се препоръчват при тази болест? Благодаря ви предварително за отговора!Поздрави!
anniivanova написа:Много ви благодаря за бързия и компетентен отговор доц. Петков, последен въпрос- операцията спешно ли трябва да се направи или може да изчакаме малко време? Ако решим как можем да се свържем с вас? Благодаря.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта