Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Сеп 2019, 10:05
Тази година Христо Йоцов пусна втория си авторски албум Jazz Cats 2. Уникални парчета!
30 Сеп 2019, 13:17
Паулу Коелюв написа:Тази година Христо Йоцов пусна втория си авторски албум Jazz Cats 2. Уникални парчета!

И първият албум е много добър.
03 Окт 2019, 09:30
Големи групи са се включили тогава. Сигурно е бил як купон!

Обаче като гледам май традицията не е продължена...
03 Окт 2019, 15:41
Паулу Коелюв написа:Големи групи са се включили тогава. Сигурно е бил як купон!

Обаче като гледам май традицията не е продължена...
Май скоро не са организирали нещо подобно там. Да не е като Мидалидаре? 1 година и стига толкова...
04 Окт 2019, 13:16
Туй е било интересно. Особена как се интерпретира философията на „Кама сутра”.
04 Окт 2019, 13:45
Лош Холестерол 007 написа:Туй е било интересно. Особена как се интерпретира философията на „Кама сутра”.

Абсолютно! И най-вече как се търсят границите и изследват истините по тези екзистенциални въпроси.
07 Окт 2019, 09:19
Книгата е интересна. Провокира към размисъл и смяна на традиционната гледна точка към нещата. Препоръчвам.
07 Окт 2019, 13:14
Паулу Коелюв написа:Книгата е интересна. Провокира към размисъл и смяна на традиционната гледна точка към нещата. Препоръчвам.
Не мисля, че е за всеки тази книга. На мен ми се стори малко объркваща.
08 Окт 2019, 17:10
Мики Маус написа:Хубаво са го измислили софиянци... Готино е тъй на живо да се върнеш назад във времето.

И е хубаво също така някои знакови сгради и места от миналото да запазят облика си.
09 Окт 2019, 09:28
Много тъжна пиеса... И вярна за съжаление. Няма с какво да върнем децата от чужбина. Няма какво по-добро да им предложим.