Правила на форума
Добави отговор

Re: Ефектът на пеперудата

08 Дек 2014, 17:26

Много интересна и готина история, браво! :) :roll: :P

Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

18 Дек 2014, 16:54

Нямаше как да не зачекам темата, след като видях една от многото статии за странните еротични фантазии, то всъщност си беше цяло проучване :idea: :idea:

Интересното е, че аз си мислих, че хората са достатъчно заети, за да не им остава време за фантазии, а то какво се оказва, май фантазиите им са главно еротични :mrgreen: :mrgreen: Най-често срещаните, може би се досещате кои са били - секс на публично място или с повече от един партньори, ама дали тази е от често срещаните, според вас? :roll:
Bad.jpg
Bad.jpg (39.09 KiB) Прегледано 1738 пъти
Като не е задължително да е мъж в средата, давам примерен ориентир :idea:
Може и да не сте се запознали с хорските фантазии, за да кажете дали това ви се струва по-често срещана или не, :idea: но пък можете да споделите вашето мнение за нея, за най-страните фантазии, които сте чували и не само. 8-)

Ще е интересно да споделим еротичните си фантазии, :idea: като разбира се направим разграничението между това и реалността :mrgreen: :mrgreen:
Ако пък не сте и много срамежливи, може и да си признаете за някой, която сте изпълнили :idea: :) :)

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

18 Дек 2014, 17:03

За най-странна фантазия намирам уринирането върху партньора, например, а аз май чак странни еротични фантазии нямам, по-скоро са тривиални, като секса в транспорт или нещо такова :oops: :mrgreen:

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

19 Дек 2014, 10:51

Явно съм много скучна, изобщо нямам еротични фантазии, то остава ли ми време да фантазирам. :)

19 Дек 2014, 12:20

По дяволите! Двама мъже облечени като коне и трети мъж по средата! О.О :shock:

19 Дек 2014, 12:42

silver933 написа:По дяволите! Двама мъже облечени като коне и трети мъж по средата! О.О :shock:

Е, ти сега да не го прие особено лично пък, все пак момичето е посочило, че това е само пример :idea: ;)

19 Дек 2014, 14:28

Еротичните фантазии са ми свързани само с известни мъже хахахах :)

19 Дек 2014, 15:18

S_Milenska написа:Еротичните фантазии са ми свързани само с известни мъже хахахах :)

Споделяш ли ги с мъжа си :mrgreen: Скъпииии, изиграй ми гаргата от "самотния рейнджър" :lol: :lol: :lol: :lol:

19 Дек 2014, 17:55

Е мислила съм си разни неща, нооооооо честно да ви кажа ме е срам да си призная. :oops:

21 Дек 2014, 11:37

Ваня Стойчева написа:Е мислила съм си разни неща, нооооооо честно да ви кажа ме е срам да си призная. :oops:

Не се срамувай, а споделяй наред ;))
На мен ми стана странна снимката, че в повече ми дойде де, не че я приемам за нещо повече ;Р
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 57