Честито бебче и от мен

Да ви е жива и здрава малката рожба, и много да ви радва! Колкото и клиширано да звучи е много важно да сте спокойна, защото малкото човече със сигурност усеща вашите тревоги. Стойте при него, говорете му, защото въпреки, че е в кувьоз контакта с вас му е крайно необходим - все пак познава гласа ви. Това за кърмата аз също не го разбирам

Няма ли с кой да говорите по този въпрос? Някой по-висшестоящ? Как ще откажат да я приемат при положението, че това е най-ценната храна за едно бебе, още повече, че е недоносено. Чела съм, че кърмата на майките с недоносени бебчета е в пъти по-хранителна и богата на протеини. Вие си я съхранявайте във фризер или в камера, с каквото разполагате, защото ще ви влезе в употреба по-натам.
Вярвам, че при вас всичко ще бъде ок и бързо ще се приберете вкъщи, и ви пожелавам много сили и спокойствие. Както е писала
galya123 - използвайте момента да си починете и да подредите стаята на бебо, така, както на вас ви харесва. А като се прибере и най-малкия член на семейството, му отдайте цялата си любов и внимание, на което сте способни