Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Май 2018, 18:35
В случая и за мен е повече политическа игра, отколкото качества на песента. жалко, защото последните две години наистина имахме добри изпълнения.
10 Май 2018, 08:44
Аз също не съм особено впечатлена, но бих подкрепила България. Така или иначе не съм слушала другитге претенденти, планирам да изгледам финала в събота, може да си харесам някой.
10 Май 2018, 17:22
Това ли била песента? Аз толкова време я слушам и дори не знам, че е за Евровизия. Ами хубава е, харесва ми, но ми се искаше да има нещо по-традиционно в нея. Дано да се представим добре. Ясно е, че няма да спечелим, поне да се издигнем на някое горно място.
10 Май 2018, 18:51
Гълъбина_55 написа:Това ли била песента? Аз толкова време я слушам и дори не знам, че е за Евровизия. Ами хубава е, харесва ми, но ми се искаше да има нещо по-традиционно в нея. Дано да се представим добре. Ясно е, че няма да спечелим, поне да се издигнем на някое горно място.
Ако ни издигне мястото ще бъде заради чернокожите, но не и заради песента, не вярвам изобщо да сме по-нагоре от 6-7 място.
11 Май 2018, 09:18
Песента отговаря на всички условия за Евровизия, не звучи лошо, има добри светлинни ефекти на сцената. Странно е, че имаме толкова чернокожи представители с интересни имена, дано да знат поне благодаря да кажат на български. Очаквам да сме в доста предна позиция.
11 Май 2018, 15:09
Мен пък песента ме кефи, не мисля, че е кой знае колко лоша, вие какво искате с народни песни ли да се предсатвяме. Песента е хубава и има реални шансове за победа.
11 Май 2018, 15:28
Не е въпросът толкова до патриотизъм. И аз не се ръководя от това. Просто има музика, която ме грабва и която не ме грабва

Тази определено ми е мнооого зле, за живото изпълнение да не говорим. Единият тъмнокож имаше готин глас, но ми напомни ужааасно много на герой от една стара комедия "Произведено в Америка" с Упи Голдбърг. Иначе да си пеят там, не ми пречат
11 Май 2018, 16:21
На мен ми приличат много на една група и сякаш и визуално се опитват да ги копират. Pentatonix се казва групата.
21 Май 2018, 17:05
Здравейте! Гледахте ли кралската сватба? Не можех да откъсна очи 4 часа от церемонията. И въпреки че не ми хареса сватбената рокля, гримът(който липсваше) и прическата на Меган Маркъл бях много развълнувана от цялата церемония. Най-силният момент за мен беше, когато принц Хари видя бъдещата си съпруга и очите му се насълзиха. Толкова романтично! Кажете вие какво мислите? Одобрявате ли неговата избраница и харесват ли ви двамата?
21 Май 2018, 17:25
Харесват ми и двамата, приц Хари последните години доста се е разхубавил, помня го на сватбата на Кейт и Уилям, беше един рижав хлапак, а сега изглежда като добър, интеглитентен младеж.
Този път не гледах сватбата, може би и затова не изпитвам никаква емоция към двойката и все още ми остава любима двойка Кейт и Уилям. :)
не ми хареса роклята на младоженката, много беше обикновена - сигурно струва стотици хиляди, но не беше толкова красива, колкото на Кейт, която беше наистина специална и царствена, въпреки че беше много стилна и изчистена. Дантелите подхождат на една кралска особа и й придават тежест и стил, липсваше ми това в облеклото на Меган.
Наистина когато Хенри я погледна очите му се насълзиха и беше много мило! Така трябва всеки един младоженец да гледа булката си, с възхита, и с любов! Нещо, което дори нашите български мъже не успяват да изиграят.