Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш!![]()
![]()
Напълно те подкрепям, дори си мисля, че ако сте в различни стаи пак може да забременееш, или пък през чаршафите!

Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш!![]()
![]()
![]()
Gorica23 написа:Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш!![]()
![]()
Славена, ти сериозно ли?
Lollipop написа:Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш!![]()
![]()
Напълно те подкрепям, дори си мисля, че ако сте в различни стаи пак може да забременееш, или пък през чаршафите!![]()
![]()
dinkog написа:ВИнаги съм си мислил, че такива въпроси, които чета в забавни статии са измислили, не знаех, че има толкова заблудени, а най-смешното е, че вече я свършили и чакат да чуят заветното "спокойно, няма бебе!". А болестите сякаш са по-малко зло, дори незначителен проблем.
rabotnata pchela написа:Стига,стига, посмяхме се! Сега е време да плачем, милите не знаят от къде идват бебетата, но иначе са готови да си дават най-милото по пейките без да се замислят грам!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта