Може ли да се забременее през дрехите?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

Мнениеот Lollipop » 19 Мар 2015, 08:06

Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш! :!: :!: :!:

Напълно те подкрепям, дори си мисля, че ако сте в различни стаи пак може да забременееш, или пък през чаршафите! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Gorica23 » 20 Мар 2015, 17:14

Slavena написа:Аз пък си мисля, че е напълно възможно и съвсем логично се притесняваш! :!: :!: :!:

Славена, ти сериозно ли?
Gorica23

Мнениеот Malina » 20 Мар 2015, 17:58

Gorica23 написа:

Славена, ти сериозно ли?

Славенчето ни може да е сигурна винаги за много неща, не се учудвай! :)
Тъжно е, че много тийнове не са наясно как да процедират, когато попаднат в такава ситуация и после задават глупави въпроси. Малко им е сексуалната култура, а в момента се твърди, че повечето млади знаят дори повече от родителите си. :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот petttto » 21 Мар 2015, 18:08

:) Това е като статия за невероятни актуални български новини.

Изображение
petttto

Мнениеот Slavena » 21 Мар 2015, 21:27

Lollipop написа:

Напълно те подкрепям, дори си мисля, че ако сте в различни стаи пак може да забременееш, или пък през чаршафите! :lol: :lol: :lol:

Е чак толкова, не ставай смешна, но като има контакт е напълно възможно да се забременее, дори и да не се стигне до същщинската част.
Slavena

Мнениеот dinkog » 22 Мар 2015, 10:37

ВИнаги съм си мислил, че такива въпроси, които чета в забавни статии са измислили, не знаех, че има толкова заблудени, а най-смешното е, че вече я свършили и чакат да чуят заветното "спокойно, няма бебе!". А болестите сякаш са по-малко зло, дори незначителен проблем. :)
Аватар
dinkog

Мнениеот qwerryyy » 22 Мар 2015, 11:39

dinkog написа:ВИнаги съм си мислил, че такива въпроси, които чета в забавни статии са измислили, не знаех, че има толкова заблудени, а най-смешното е, че вече я свършили и чакат да чуят заветното "спокойно, няма бебе!". А болестите сякаш са по-малко зло, дори незначителен проблем. :)

Не, истината е, че такива абсурди се случват много често, а ако питаш - децата знаят всичко за секса... дааа бе :)) Смешна история!:) Но всеки ден като отворя тази тема и тъй весело ми става! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Мар 2015, 20:44

Стига,стига, посмяхме се! Сега е време да плачем, милите не знаят от къде идват бебетата, но иначе са готови да си дават най-милото по пейките без да се замислят грам! :?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kauda » 23 Мар 2015, 10:56

rabotnata pchela написа:Стига,стига, посмяхме се! Сега е време да плачем, милите не знаят от къде идват бебетата, но иначе са готови да си дават най-милото по пейките без да се замислят грам! :?

За съжаление, въпреки че са доста големи и вече са готови да се мушнат под чаршафите там не знаят какво да очакват. ;)) Родителите трябва да са по-близки с децата си и да ги разпитват повече, за да могат да им помогнат. ;)
Аватар
kauda

Мнениеот ToniT » 04 Юни 2015, 00:11

Наистина тpябва да се пpитеснят - пpеди да научат как е устpоено и как функциониpа собственото им тяло, те тpъгнали да си бъpкат в гащите. За анатомия и физиология са малки, а за дpуги pаботи са достатъчно големи, сетили се да питат за забpеменяване без пpоникване, обаче за заpазяване не се сетили да питат! :shock:
ToniT

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми