Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

04 Юни 2015, 08:22

ToniT написа:Наистина тpябва да се пpитеснят - пpеди да научат как е устpоено и как функциониpа собственото им тяло, те тpъгнали да си бъpкат в гащите. За анатомия и физиология са малки, а за дpуги pаботи са достатъчно големи, сетили се да питат за забpеменяване без пpоникване, обаче за заpазяване не се сетили да питат! :shock:

Кой ти мисли за болести, които се хващат по-лесно от нежеланото бебе, но толкова мисъл от къде ти... тях ги интересува да не се окажат бременни, че не могат да го скрият, другото е бял кахър.

05 Юни 2015, 13:36

ToniT написа:Наистина тpябва да се пpитеснят - пpеди да научат как е устpоено и как функциониpа собственото им тяло, те тpъгнали да си бъpкат в гащите. За анатомия и физиология са малки, а за дpуги pаботи са достатъчно големи, сетили се да питат за забpеменяване без пpоникване, обаче за заpазяване не се сетили да питат! :shock:

Къде са родителите на тези деца? Зарази, болести... после си удрят главата в стената!

05 Юни 2015, 13:45

те се притесняват само от опасността да имат деца, все пак болестите се лекуват

05 Юни 2015, 14:38

Не ви разбирам аз какъв ви е проблемът, нормално е да се притесняват, не само през дрехите, ами и през 3 планини се забременява, кой ще ти седне да мисли за болести и опасности! Довечера ще ги пием моите хубостници какво им е мнението, дали биха задали такъв въпрос, поне пред мен да се посрамят, а не по форумите. :mrgreen:

10 Юни 2015, 08:52

Много ми харесва този въпрос, изобщо подобен тип въпроси ме оставят без думи. :)

15 Юни 2015, 12:23

Като влезна в тоя форум, забравям за сайтове като imgur и 9gag :mrgreen:

15 Юни 2015, 12:41

Bass написа:Като влезна в тоя форум, забравям за сайтове като imgur и 9gag :mrgreen:

Това като комплимент ли да го приемаме или като обида :lol: :lol: :lol: Но за съжаление такива теми има навсякъде ;(

15 Юни 2015, 16:54

Вече нищо не ме учудва, що и през дрехите да не се забременее, даже скоро може и изобщо да се забременява само от Viber :D

16 Юни 2015, 10:23

Krum написа:Вече нищо не ме учудва, що и през дрехите да не се забременее, даже скоро може и изобщо да се забременява само от Viber :D

Това ще е хай тек бременност :D

16 Юни 2015, 11:02

Bass написа:
Krum написа:Вече нищо не ме учудва, що и през дрехите да не се забременее, даже скоро може и изобщо да се забременява само от Viber :D

Това ще е хай тек бременност :D

Най-интересното е какъв ще е плодът на тази вид любов :roll: с глава дисплей? :o :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15