Jully написа:И все пак не знам дали е правилно да се говори толкова и да се прави на такъв голям геройски въпрос. Но може би епо-добре, защото когато бях ученичка за това ни се подиграваха момчетата...
Doktoricata написа:Jully написа:И все пак не знам дали е правилно да се говори толкова и да се прави на такъв голям геройски въпрос. Но може би епо-добре, защото когато бях ученичка за това ни се подиграваха момчетата...
Да се намери границата, тъй наречената златна среда е най сложно...
Gorica23 написа:И на момчетата от малки им се прави, не са виновни децата, това е неосъзнат нагон.
Lollipop написа:Gorica23 написа:И на момчетата от малки им се прави, не са виновни децата, това е неосъзнат нагон.
Не знам, но в много случаи и за много неща, на момичетата им се иска всичко по-бързо, съзряват много по-рано
Bass написа:Lollipop написа:Gorica23 написа:И на момчетата от малки им се прави, не са виновни децата, това е неосъзнат нагон.
Не знам, но в много случаи и за много неща, на момичетата им се иска всичко по-бързо, съзряват много по-рано
Вече не ща да имам дъщеря! Благодаря ти, близалке
Snejna написа:Въпросът е на по 10 години да не мислят децата за цикъл, секс и деца, а да мислят за собственото си детство.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта