Може ли да се забременее през дрехите?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

Мнениеот Kaya » 17 Сеп 2015, 15:04

Приветствам предложението на Малина и смятам, че е най-добре всички заедно да се навлечем повече, за близнаци! :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Monika_Spasova » 17 Сеп 2015, 15:44

Ох, чак ми става тъжно като отворя тази тема, толкова простотия на тези младежи, и като си представя, че голяма част от тях и в момента правят секс, с дрехите! И след малко ще минат и ще споделят в някой форум че са бременни!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lollipop » 18 Сеп 2015, 11:25

Monika_Spasova написа:Ох, чак ми става тъжно като отворя тази тема, толкова простотия на тези младежи, и като си представя, че голяма част от тях и в момента правят секс, с дрехите! И след малко ще минат и ще споделят в някой форум че са бременни!

Твърде е възможно, опасността е реална. :mrgreen: Родителите им спят и не отделят време да им обяснят нищо за птичките и пчеличките..
Аватар
Lollipop

Мнениеот gomez123 » 18 Сеп 2015, 15:50

Lollipop написа:
Monika_Spasova написа:Ох, чак ми става тъжно като отворя тази тема, толкова простотия на тези младежи, и като си представя, че голяма част от тях и в момента правят секс, с дрехите! И след малко ще минат и ще споделят в някой форум че са бременни!

Твърде е възможно, опасността е реална. :mrgreen: Родителите им спят и не отделят време да им обяснят нищо за птичките и пчеличките..

Разбирам да не им обръщат внимание родителите им, но при положение, че сме залети с инфо в интернет, то техния интерес мисля, че се изчерпва с Фейсбук, което е по-страшното!
gomez123

Мнениеот S_Milenska » 19 Сеп 2015, 10:48

То не знам кое е по-големият проблем , че имат достъп и са много информирани или че са достатъчно малки глупави и наивни и все пак се влияят от показаното из интернет..
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Bambaa » 22 Сеп 2015, 13:59

S_Milenska написа:То не знам кое е по-големият проблем , че имат достъп и са много информирани или че са достатъчно малки глупави и наивни и все пак се влияят от показаното из интернет..

Определено интернет има прекалено влияние върху съзнанието им, но не мога да преценя дали това е от онези неща, които трябва да харесваш или да отричаш, тъй като все пак живеем в такъв свят и откъсването от подобна част ще пълен абсурд, но пък от друга страна всяко нещо, когато е прекалено, не е на хубаво!
Аватар
Bambaa

Мнениеот S_Milenska » 23 Сеп 2015, 11:17

И като сложим, че и горкичките не знаят как стават бебетата само са чували и паниката ги обвзема и става абсолютна картинка.. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот annamaria » 25 Сеп 2015, 14:07

не мисля,че през дрехите може да се случи такова хубаво нещо. :)
annamaria

Мнениеот moni.sparrow » 25 Сеп 2015, 14:59

annamaria написа:не мисля,че през дрехите може да се случи такова хубаво нещо. :)

За щастие е така, вие представяте ли си, ако можеше да стане така... :|
moni.sparrow

Мнениеот Gorica23 » 29 Сеп 2015, 17:40

Bambaa написа:
S_Milenska написа:То не знам кое е по-големият проблем , че имат достъп и са много информирани или че са достатъчно малки глупави и наивни и все пак се влияят от показаното из интернет..

Определено интернет има прекалено влияние върху съзнанието им, но не мога да преценя дали това е от онези неща, които трябва да харесваш или да отричаш, тъй като все пак живеем в такъв свят и откъсването от подобна част ще пълен абсурд, но пък от друга страна всяко нещо, когато е прекалено, не е на хубаво!

Преди време четох. че децата на Стив Джобс имали достъп до интернет само ако е свързано с училище. :mrgreen:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми