Monika_Spasova написа:Ох, чак ми става тъжно като отворя тази тема, толкова простотия на тези младежи, и като си представя, че голяма част от тях и в момента правят секс, с дрехите! И след малко ще минат и ще споделят в някой форум че са бременни!
Lollipop написа:Monika_Spasova написа:Ох, чак ми става тъжно като отворя тази тема, толкова простотия на тези младежи, и като си представя, че голяма част от тях и в момента правят секс, с дрехите! И след малко ще минат и ще споделят в някой форум че са бременни!
Твърде е възможно, опасността е реална.Родителите им спят и не отделят време да им обяснят нищо за птичките и пчеличките..
S_Milenska написа:То не знам кое е по-големият проблем , че имат достъп и са много информирани или че са достатъчно малки глупави и наивни и все пак се влияят от показаното из интернет..
annamaria написа:не мисля,че през дрехите може да се случи такова хубаво нещо.
Bambaa написа:S_Milenska написа:То не знам кое е по-големият проблем , че имат достъп и са много информирани или че са достатъчно малки глупави и наивни и все пак се влияят от показаното из интернет..
Определено интернет има прекалено влияние върху съзнанието им, но не мога да преценя дали това е от онези неща, които трябва да харесваш или да отричаш, тъй като все пак живеем в такъв свят и откъсването от подобна част ще пълен абсурд, но пък от друга страна всяко нещо, когато е прекалено, не е на хубаво!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта