Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

10 Ное 2015, 10:32

Да ви кажа честно, моите момчета се котират добре сред малките девойки и масово ги преследват някви 7-8 клас девойки. Те вярно, че не са кой знае колко големи сега са в 10 клас, но все пак не е нормално тва. :roll: А те си правят секс, това е ясно, но все или с наборки или с по-големи, понеже у нас сме ок с темата за секса, те предпочитат тея занимания да ги вършат у нас та преценям девойките. :mrgreen:

10 Ное 2015, 14:35

MollyDolly написа:А, щеш-не щеш, то като дойде, няма да те пита :lol: всъщност ти поразличен начин ли си си представял да стоят нещата? :roll:

Абеееее, рано ми е още да си ги представям честно казано :D

10 Ное 2015, 15:11

Bass написа:
MollyDolly написа:А, щеш-не щеш, то като дойде, няма да те пита :lol: всъщност ти поразличен начин ли си си представял да стоят нещата? :roll:

Абеееее, рано ми е още да си ги представям честно казано :D

Ми то може да ти стане лошо и без да ги осъзнаеш нещата и да се окажеш в небрано лозе да знаеш. :lol:

12 Ное 2015, 16:13

Наплашихте момчето! :wink:

12 Ное 2015, 17:25

Викинг написа:Наплашихте момчето! :wink:

Е ти поне гледай да не се плашиш :jumpeveryone:

12 Ное 2015, 17:50

Викинг написа:Наплашихте момчето! :wink:

:jumpeveryone: :jumpeveryone: явно така стана, ама трябва да си подготвен за всичко във всяка ситуация, така че няма какво да вдигаме рамене, винаги трябва да си няколко хода напред!

12 Ное 2015, 22:10

Да, как точно няколко крачки напред, хаха :lol: :lol: :lol:

15 Ное 2018, 15:19

:jumpeveryone: Не е истина че някой може да си го помисли това!

20 Ное 2018, 15:48

Да може, може и във водата... :lol: . Явно поводът за притеснение е доста силен.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15