Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

04 Сеп 2015, 23:18

Божее и това ли правят днешните деца, та това са деца! Разкажи какво направихте Ваня в тази ситуация! :shock:

07 Сеп 2015, 09:40

Ми то на 14-15 момчетата ги тресва хормона така, преди това може да се позамаже положението със спорт или видео игри.

07 Сеп 2015, 11:31

Bass написа:Ми то на 14-15 момчетата ги тресва хормона така, преди това може да се позамаже положението със спорт или видео игри.

И какво ги правиш ми кажи, оставяш ги да веят пи*ки.. направо е кошмарно, кога започнаха от толкова малки да правят секс, вярно и аз като бях млада имаше разни от рано които се бяха научили на занаята, ама чак на 14 не е било!

07 Сеп 2015, 15:10

Ванче как не си ги убила, сигурно щях да ги наредя голи до стената ад им се смеят всички присъстващи, ужас е направо! А пази Боже още по-малки деца да видиш в такава ситуация!

07 Сеп 2015, 22:29

Оф, моля ви се, дами! Децата не са чак толкова прости и знаят кое за какво е. Вярно, малко пуберско е, ама по-добре това, отколкото да се боцкат и да шмъркат. Айде стига, все едно вие не сте били на 15!

08 Сеп 2015, 09:34

Bass написа:Оф, моля ви се, дами! Децата не са чак толкова прости и знаят кое за какво е. Вярно, малко пуберско е, ама по-добре това, отколкото да се боцкат и да шмъркат. Айде стига, все едно вие не сте били на 15!

И ти си прав, ама. не е готино да признаеш, че малкото ти детенце вече бара по чуждите гащи, а е само на 14-15.. цял живот имат пред себе си да вършат това нещо, малко в повече ми идва, особено като се има предвид, че още дори не са развити физически.

08 Сеп 2015, 09:51

МОите са на по 16г и вече взеха да водят разни момичета у нас, какво да ви кажа, ясно е, че го правят. Все пак родителите на тези момичета след като ги пускат по гаджетата им с приспиване са наясно какво правят. У нас сме минали обучение направо, хванах ги и им обясних че въпреки кефа, винаги да използват презерватив, старая се у нас винаги да има по шкафчетата им. :mrgreen: И все пак се надявам да го вадят по-рано за двойна застраховка. :mrgreen:

10 Сеп 2015, 15:09

Gorica23 написа:
Ваня Стойчева написа:Дъщеря ми скоро стана на 15г и не знаете какви индивиди идват понякога на гости, за нещастие, надявам се, че това е период и скоро няма да бъдат приятели на дъщеря ми. Но заварих момче и момиче да правят секс в тоалетната ни, беше супер странно и неприятно! :shock: Не знаех как да реагирам, а те са още деца, на някои не са им пораснали гърдите! Просто съм шокирана какво правят младите, нима мислите, че тези деца са наясно как става забременяването, те като видят семенна течност и съм сигурна, че изпитват ужас!

Те как реагираха като ги видя, не се ли приресняваш и за дъщеря си... !?

Как да реагират, почувстваха се засармени, но и сякаш нахално се държаха сякаш нищо няма. Казах им да си вървят, а на малката и казах да избягва ад излиза с тях, но точно в момента това момиче ѝ е най-близката приятелка, не вярвам, че ще спре да се вижда с нея, но се надявам, че наистина ще има достатъчно мозък да не позволява да се стигне до такиав сериозни неща докато е още малка. Все пак още няма гадже и се надявам, че и това ще помогне да се отложи момента със секса.

12 Сеп 2015, 09:27

Ужас направо, бих се обадила на родителите им да дойдат направо да ги вземат, ама нямаше да ги ваяд от тоалетната, да ги хванат в крачка и да дават обяснения където трябва.

12 Сеп 2015, 10:20

Интересно е, когато децата ви станат на по 18-20, дали тогава ще ги виждате като вече порастнали или пак ще са малките ви момиченца и момченца? Естествено. Щото сте ги направили, износили, родили и отгледали. Как сте ги направили? Може да не е задължително в тоалетната на нечий апартамент, ама съм сигурен, че е по същата технология. И надали сте чакали да станете на по 25.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15