Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

16 Сеп 2015, 10:21

Не мисля, че ги подценяваме по-скоро надценяваме опасностите покрай тях. :roll:

16 Сеп 2015, 11:01

И двамата сте прави, моля без спорове, има деца и деца, но в никога не знаеш кога и какво ще ти сервират, така че е добре да се говори открито, но не да се насърчава такова поведение, а да се споделя колкото е възможно повече, а децата не са за подценяване до момента, в който някой батко не им завърти главите.

16 Сеп 2015, 11:28

Каквото и да си говорим, няма рецепта за възпитание, но е мнооого важно да им се обяснява, а не да се заповядва и нарежда...

16 Сеп 2015, 11:37

Gorica23 написа:Каквото и да си говорим, няма рецепта за възпитание, но е мнооого важно да им се обяснява, а не да се заповядва и нарежда...

Пак не съм сигурна дали не зависи от това какво е детето, понеже има едни такива, меко казано опаки, с които не зная по какъв друг начин може да се справиш, освен да заповядваш, докато не им дойде акъла в главата.

16 Сеп 2015, 13:48

Не знам дали около 15-те години може да се обяснява на деца, които са убедени, че знаят всичко или трябва да им се нарежад, ограничават, казват.. Мен ако питате в тея години трябва да са в клетки. :mrgreen: :mrgreen:

16 Сеп 2015, 14:32

Pipilota написа:Не знам дали около 15-те години може да се обяснява на деца, които са убедени, че знаят всичко или трябва да им се нарежад, ограничават, казват.. Мен ако питате в тея години трябва да са в клетки. :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, е тежка възрст е пубертета, ама да не забравяме, че и ние сме го изживели... :lol:

16 Сеп 2015, 16:20

ПОнякога се чудя за много мои познати кога точно им е поникнал мозъка. :mrgreen:

17 Сеп 2015, 09:02

Jully написа:ПОнякога се чудя за много мои познати кога точно им е поникнал мозъка. :mrgreen:

Той не никне, просто се получва някаква функция, която им дава възможност да дишат. :mrgreen:

17 Сеп 2015, 14:13

Хора, стига сте го мислили, облечете се и отивайте да правите деца! :mrgreen:

17 Сеп 2015, 15:01

Malina написа:Хора, стига сте го мислили, облечете се и отивайте да правите деца! :mrgreen:

Само да не се събличаме, че тогава вече не знам какво ще стане. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15