Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
16 Сеп 2015, 10:21
Не мисля, че ги подценяваме по-скоро надценяваме опасностите покрай тях.
16 Сеп 2015, 11:01
И двамата сте прави, моля без спорове, има деца и деца, но в никога не знаеш кога и какво ще ти сервират, така че е добре да се говори открито, но не да се насърчава такова поведение, а да се споделя колкото е възможно повече, а децата не са за подценяване до момента, в който някой батко не им завърти главите.
16 Сеп 2015, 11:28
Каквото и да си говорим, няма рецепта за възпитание, но е мнооого важно да им се обяснява, а не да се заповядва и нарежда...
16 Сеп 2015, 11:37
Gorica23 написа:Каквото и да си говорим, няма рецепта за възпитание, но е мнооого важно да им се обяснява, а не да се заповядва и нарежда...
Пак не съм сигурна дали не зависи от това какво е детето, понеже има едни такива, меко казано опаки, с които не зная по какъв друг начин може да се справиш, освен да заповядваш, докато не им дойде акъла в главата.
16 Сеп 2015, 13:48
Не знам дали около 15-те години може да се обяснява на деца, които са убедени, че знаят всичко или трябва да им се нарежад, ограничават, казват.. Мен ако питате в тея години трябва да са в клетки.
16 Сеп 2015, 14:32
Pipilota написа:Не знам дали около 15-те години може да се обяснява на деца, които са убедени, че знаят всичко или трябва да им се нарежад, ограничават, казват.. Мен ако питате в тея години трябва да са в клетки.

Хахаха, е тежка възрст е пубертета, ама да не забравяме, че и ние сме го изживели...
16 Сеп 2015, 16:20
ПОнякога се чудя за много мои познати кога точно им е поникнал мозъка.
17 Сеп 2015, 09:02
Jully написа:ПОнякога се чудя за много мои познати кога точно им е поникнал мозъка.

Той не никне, просто се получва някаква функция, която им дава възможност да дишат.
17 Сеп 2015, 14:13
Хора, стига сте го мислили, облечете се и отивайте да правите деца!
17 Сеп 2015, 15:01
Malina написа:Хора, стига сте го мислили, облечете се и отивайте да правите деца!

Само да не се събличаме, че тогава вече не знам какво ще стане.