16 Окт 2018, 08:44
Абе тръгне ли сопола и се започва-синузит, кашлици, усложнения. Затова появи ли се леко хрема и трябва да се предприемат мерки - за носа и за общото състояние на организма.
16 Окт 2018, 10:41
Frac написа:Абе тръгне ли сопола и се започва-синузит, кашлици, усложнения. Затова появи ли се леко хрема и трябва да се предприемат мерки - за носа и за общото състояние на организма.
Синузита си е по-сериозно заболяване, като такова, а не като възпаление на синузите, поне аз така го приемам.
31 Окт 2018, 10:09
До онзи ден пак ме измъчваше гадният синузит. Дойде ли преходен сезон, почва се. Колкото и да се пазя, даже и без разболяване.
Гледах някъде в аптека реклама на Геломиртол. Ще взема да опитам следващия път, щом има доволни.
12 Ное 2018, 13:11
На мен никак не ми помогна. Само дето си дадох парите.
Затова пък от майка ми знам и настъргвам хрян, после слагам на челото. За синузит е супер ефикасно, обаче може да изгори кожата, затова първо се мажа с дебел слой крем за лице. Почне ли да пари, веднага се измива.
04 Фев 2019, 14:49
Зимата трябва да се внимава и да се носят шапки, шалове. Когато хремата почне да се повтаря често, е напълно възможно да се превърне в синузит. Тогава става кофти. Може да се правят инхалации с етерични масла превантивно, при хрема. Те помагат за синузит.
04 Апр 2019, 11:34
Лекуват се навреме хремите. Не се оставят да минат от само себе си, защото така може да хронифицират.
23 Дек 2019, 11:08
От няколко дни синузитът ми отново се възпали. Първо предположих, че е настинка или грип, но имам само хрема и главоболие, без съпътстващите висока температура, болки в гърлото, отпадналост... Обикновените капки за нос, както и прахчетата за настинка като Терафлу, Тайлол Хот , Фервекс и т.н. нямат кой знае какъв ефект.
Преди съм ходил и на нагревки, а веднъж ми правиха и пункции, когато работата беше много зле. Ефектът изтрая около половин година. Кошмарна манипулация! Едва ли ще я повторя!
Сега моят личен лекар ми препоръча тези таблетки Синупрет. Някой пил ли ги е и какъв е ефектът? Има ли и други начини за лечение на синузит, да речем с природни средства?
23 Дек 2019, 12:23
За таблетките Синупрет не мога да дам мнение. При хрема и болки в синусите на мен ми помага Ибопром Синус. А за природни методи на лечение съм чувала за капки от сок от червен лук и нагревки с торбички с морска сол.
24 Дек 2019, 14:10
Синузитът не се лекува лесно. Едва ли и от Синупрет ще ти мине напълно. Все пак има известно облекчение.
27 Дек 2019, 14:22
На мен ми действа добре. Много бързо ми минава хремата и болките в синусите.