Anka написа:О, да много е гадно, детето може да отсъства само 10 дена от градина, което е отвратително, та ако се успи 10 дена и айде.. изгърмели детските, то главно в тях е причината де.
Rali_hr написа:И двете ми деца са ходили на детска градина, имат приятели, имат контакти, имат личен живот. Това са неща, които няма как да се постигнат вкъщи. Имам познато дете, което не ходеше на детска градина, сега е в 1 клас и няма приятели, не знае как да се държи с връстниците си, винаги е било самотно дете, стоеше настрана и с родителите си, не се научи да играе и да се забавлява за възрастта си.
На вас по-добре ви е да стоите вкъщи с майка си ли? :)S_Milenska написа:Според мен колкото по-дълго остана детето вкъщи, толкова по-добре. :) Ако може след 5 годишно да се пуска най-добрия избор. Винаги може да се среща с приятели извън градината.
S_Milenska написа:Според мен колкото по-дълго остана детето вкъщи, толкова по-добре. :) Ако може след 5 годишно да се пуска най-добрия избор. Винаги може да се среща с приятели извън градината.
rabotnata pchela написа:Rali_hr написа:И двете ми деца са ходили на детска градина, имат приятели, имат контакти, имат личен живот. Това са неща, които няма как да се постигнат вкъщи. Имам познато дете, което не ходеше на детска градина, сега е в 1 клас и няма приятели, не знае как да се държи с връстниците си, винаги е било самотно дете, стоеше настрана и с родителите си, не се научи да играе и да се забавлява за възрастта си.
Аз също познавам такова дете. По-скоро се виждахме с него по рожденни дни на общо приятелче. Докато останалите деца играеха, забавляваха се и не спираха да се търсят помежду си, то стоеше и говореше с родителите. Не че има нещо лошо да говори с големите, но на фона на 10 играещи деца с един куп играчки, нови и различни, да предпочетеш компанията на 7-8 майки ми се вижда абсурдно. Детето също не посещаваше детска градина! Така че ако искаме детето ни да има социален живот, да се учи да контактува с връстниците си, то трябва да ходи на градина. Ако искаме да е аутсайдер и да го наричаме много умно дете, нека си стои вкъщи с мама.
Lollipop написа:S_Milenska написа:Според мен колкото по-дълго остана детето вкъщи, толкова по-добре. :) Ако може след 5 годишно да се пуска най-добрия избор. Винаги може да се среща с приятели извън градината.
Моля ти се, помисли си пак :) Затова я има тази градина, плюсовете са много по-големи. Имам познати лекари, Джипита сиреч,срещат се често с болести, детето им едва завърши 1 клас от болести, защото те така си го държаха вкъщи, че да има имунитет. Изгражда се, когато този имунитет има с какво да се бори. Ако искате разглезено подобие на човек, гледайте си го у вас до 50 години.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта