Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ужас! Все повече тийнейджъри пият алкохол

29 Юни 2015, 15:52

rabotnata pchela написа:Чак ми се прииска да седна и да си сипя една ракия, твърде голям драматизъм е това за мене просто!

Да, така е, рабзирам да се наливат всеки ден и т.н. или да е нещо, което ние самите не сме правили, а те са същите като нас, аз също съм пиела като тийн, още в 6 клас пиех бира, не виждам сега да е различно, не смятам и че тези, които се възмущават са правили нещо друго.

30 Юни 2015, 13:31

Моите онзи ден ако знаете как се прибраха цъфнали и вързали, а техните приятели пък бяха още по-зле. Проблемът е, че повечето родители изпитват ужас от това децата им да пият, или по-скоро искат да си мислят, че като са забранили и те вече няма да посегнат, затова те са принудени да се наливат за отрицателно време по улиците, щото е модерно и се отрязват като талпи.

30 Юни 2015, 16:21

Локумът написа:Моите онзи ден ако знаете как се прибраха цъфнали и вързали, а техните приятели пък бяха още по-зле. Проблемът е, че повечето родители изпитват ужас от това децата им да пият, или по-скоро искат да си мислят, че като са забранили и те вече няма да посегнат, затова те са принудени да се наливат за отрицателно време по улиците, щото е модерно и се отрязват като талпи.

Какво е по-добре според теб, децата едва ли не да пият с родителите си!?

02 Юли 2015, 14:22

Така говорите, защото тези тийнове не са ви в къщите. Не може да си представите какъв ужас изпитвам от времето, в което щерката ще се прибере пияна от някъде! Със сина сякаш по го приех, но с нея ми е трудно, може би защото е трудна тийнейджърка.

Re: Първото напиване :)

23 Юли 2015, 11:10

Golfie написа:Бях на 16, изпих 2 бири и бях готова...а на сутринта...спомени имах, че оповръщах всичко и май изядох един зад врата от баща ми.
При вас как беше? :lol:

Леле, от толкова малко! :lol:
Аз не си спомням, аз от рано си пийвах по малко, не съм се напивала до безпомощност, освен веднъж. Изпих много и различен алкохол, накрая повръщах и заспах. :lol: :lol: :lol:

23 Юли 2015, 11:46

Jully написа:
Golfie написа:Бях на 16, изпих 2 бири и бях готова...а на сутринта...спомени имах, че оповръщах всичко и май изядох един зад врата от баща ми.
При вас как беше? :lol:

Леле, от толкова малко! :lol:
Аз не си спомням, аз от рано си пийвах по малко, не съм се напивала до безпомощност, освен веднъж. Изпих много и различен алкохол, накрая повръщах и заспах. :lol: :lol: :lol:

И аз рано хванах цакат на пиенето отдавна не съм имала изпълнения :mrgreen: :mrgreen: А първото беше култово, бяхме зад блока на беседката с другарите и някаква водка ни направи и Мата и Хари :lol:

23 Юли 2015, 11:55

То май първото напиване все е било зад блока. :lol:
Аз бях на един рожден ден и така жестоко се напих, че не е истина, а изпих 1 водка, но кой ти е пил. После едва се прибрах, даже не знам как съм се прибрала.

23 Юли 2015, 12:24

Голяма бях когато се напих за първи път, може би около 20г. тогава се нарязох жестоко! :lol:

08 Сеп 2015, 13:46

Monika_Spasova написа:Голяма бях когато се напих за първи път, може би около 20г. тогава се нарязох жестоко! :lol:

Сигурно не си го повтаряла, щом си била толкова голяма :)

08 Сеп 2015, 16:33

Според мен е по-важно да не се повтаря напиването до безпаметност на стари години, тав че ни се е случило като младежи как да е;)) Но често виждам пияни момичета по дискотеките, а най-тъпото е, че често са едни и същи...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9