Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
29 Юни 2015, 15:52
rabotnata pchela написа:Чак ми се прииска да седна и да си сипя една ракия, твърде голям драматизъм е това за мене просто!
Да, така е, рабзирам да се наливат всеки ден и т.н. или да е нещо, което ние самите не сме правили, а те са същите като нас, аз също съм пиела като тийн, още в 6 клас пиех бира, не виждам сега да е различно, не смятам и че тези, които се възмущават са правили нещо друго.
30 Юни 2015, 13:31
Моите онзи ден ако знаете как се прибраха цъфнали и вързали, а техните приятели пък бяха още по-зле. Проблемът е, че повечето родители изпитват ужас от това децата им да пият, или по-скоро искат да си мислят, че като са забранили и те вече няма да посегнат, затова те са принудени да се наливат за отрицателно време по улиците, щото е модерно и се отрязват като талпи.
30 Юни 2015, 16:21
Локумът написа:Моите онзи ден ако знаете как се прибраха цъфнали и вързали, а техните приятели пък бяха още по-зле. Проблемът е, че повечето родители изпитват ужас от това децата им да пият, или по-скоро искат да си мислят, че като са забранили и те вече няма да посегнат, затова те са принудени да се наливат за отрицателно време по улиците, щото е модерно и се отрязват като талпи.
Какво е по-добре според теб, децата едва ли не да пият с родителите си!?
02 Юли 2015, 14:22
Така говорите, защото тези тийнове не са ви в къщите. Не може да си представите какъв ужас изпитвам от времето, в което щерката ще се прибере пияна от някъде! Със сина сякаш по го приех, но с нея ми е трудно, може би защото е трудна тийнейджърка.
23 Юли 2015, 11:10
Golfie написа:Бях на 16, изпих 2 бири и бях готова...а на сутринта...спомени имах, че оповръщах всичко и май изядох един зад врата от баща ми.
При вас как беше?

Леле, от толкова малко!
Аз не си спомням, аз от рано си пийвах по малко, не съм се напивала до безпомощност, освен веднъж. Изпих много и различен алкохол, накрая повръщах и заспах.
23 Юли 2015, 11:46
Jully написа:Golfie написа:Бях на 16, изпих 2 бири и бях готова...а на сутринта...спомени имах, че оповръщах всичко и май изядох един зад врата от баща ми.
При вас как беше?

Леле, от толкова малко!
Аз не си спомням, аз от рано си пийвах по малко, не съм се напивала до безпомощност, освен веднъж. Изпих много и различен алкохол, накрая повръщах и заспах.

И аз рано хванах цакат на пиенето отдавна не съм имала изпълнения

А първото беше култово, бяхме зад блока на беседката с другарите и някаква водка ни направи и Мата и Хари
23 Юли 2015, 11:55
То май първото напиване все е било зад блока.
Аз бях на един рожден ден и така жестоко се напих, че не е истина, а изпих 1 водка, но кой ти е пил. После едва се прибрах, даже не знам как съм се прибрала.
23 Юли 2015, 12:24
Голяма бях когато се напих за първи път, може би около 20г. тогава се нарязох жестоко!
08 Сеп 2015, 13:46
Monika_Spasova написа:Голяма бях когато се напих за първи път, може би около 20г. тогава се нарязох жестоко!

Сигурно не си го повтаряла, щом си била толкова голяма
08 Сеп 2015, 16:33
Според мен е по-важно да не се повтаря напиването до безпаметност на стари години, тав че ни се е случило като младежи как да е;)) Но често виждам пияни момичета по дискотеките, а най-тъпото е, че често са едни и същи...