Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: На колко години опитахте за първи път алкохол?

02 Мар 2018, 14:29

Monika_Spasova написа:Защо имаме толкова много пияни деца около себе си? Знаете ли, че вече 10 годишните пийват, за да не бъдат смотани. :shock: Смотани на 10 години и затова пият алкохол - бира, водка и т.н.
Вие на колко години пихте за първи път, а на колко години опитахте алкохол?
Дали за това не са виновни родителите ни, които постоянно тикат чашата с бирата/ ракията на детето и му казват"ОПИТАЙ", а при отказ, настояват, докато не пробва?
Кой е виновен, за това, че сме алкохолици и то немалко от нас? Кой е виновен, че децата ни се напиват и свършват в изтрезвителя, още на по 12-13 години?
Вие кога пихте алкохол за първи път и кога го опитахте?

Лелче, аз опитах алкохол преди има-няма 5-6 години!!!! и мога да ти заявя като все още тинейджарка, че родителите ми са най-готините и най-зарибените пичове!!!! :+1: Изобщо не са виновни, че пих шотове с приятелките си в един бар!?! И какво лошо има в това?!?! Ти нещо против ли имаш?!?! :bump: Този форум е е.!.а ти задръстеняшкия!!! :banghead:

02 Мар 2018, 14:31

buba_18 написа:Аз съм на 26 и НИКОГА не съм кусвала алкохол. Според приятелите ми това е нелепо и те ме корят, но на мен не ми дреме изобщо. Нямам и намерение да го правя. Как може хората да си вредят на здравето :shock: :shock: :shock: :shock:

Оле, а аз те мислех за печена!!!! :screaming: И що лъжеш,че си на 26, по-малка си, не се прай!!! :cussingblack:

02 Мар 2018, 14:46

Че на колко да е.....26 или 60. все пропуска големи парчета от живота!

02 Мар 2018, 14:49

За първи път около 6 клас, на колко съм била... може би на около 13 :mrgreen:
Сега пия рядко, обичам само бира, не ми пречи, ако някой не пие, не обичам да ми насилват и да ми навират чашата "пий бе пий!"
Ама има си удоволствие, да изпиеш една бира, или някое друго питие, то не е да вредиш на здравето си, ами малко кеф

06 Авг 2018, 14:00

Аз бях доста голяма, но и сега не обичам да пия.

07 Авг 2018, 09:57

За първи път топях пръста още като бях на 6-7 години, като гледам и ся децата си пийват бира на по 2-3 години и родителите им умират от смях. Като пораснат всичките, да не се чудим от къде ни е дошло.

08 Авг 2018, 17:39

Не помня на колко съм била, но определно малка-ученичка в начална степен. Помня дядо ме научи с биричка :)

08 Авг 2018, 17:52

Frac написа:Не помня на колко съм била, но определно малка-ученичка в начална степен. Помня дядо ме научи с биричка :)

то тоя навик и радост и аз съм се научила много рано, даже в училище вече си пиех стабилно, имах и прякор заради бирата.

Re: Първото напиване :)

15 Мар 2019, 12:47

Аз не съм се напивала често, но когато се случи беше от няколко бири. Толкова слаб ми беше ангелът :mrgreen: Ама на 15 години - толкоз!

30 Авг 2019, 10:48

Аз лично за първи път пробвах алкохол на около 6 годишна възраст без да знам, че е нещо такова. Беше на едно семейно събиране. Не знам защо, но голям смях падна.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9