Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Отслабване - да споделим за диетите си

12 Дек 2014, 12:12

denkaruseva написа:Пробвай с диетата Японско чудо. С нея отслабнах близо 10 килограма и запазих теглото си вече 2 години.

Много гладна тази диета, не знам как си оцеляла направо след нея ;) Най-лесно за мен е да се смени режима на хранене, не се чувстваш освирепял от глад и на диета. :)

16 Дек 2014, 11:52

Вече ми е доста трудно на тези години да отслабвам, гледам просто да се храня колкото се може с повече сурови плодове и зеленчуци, а що се отнася до диетите, последната, която спазвах беше японското чудо :)

16 Дек 2014, 12:32

denkaruseva написа:Пробвай с диетата Японско чудо. С нея отслабнах близо 10 килограма и запазих теглото си вече 2 години.

Много гладно това чудо, няма как да не се отслабне с него :mrgreen:

16 Дек 2014, 12:42

Спорт и здравословно хранене, това е моят начин. Гледам всеки ден да се разхождам поне, а 2 пъти седмично задължително минавам през фитнеса :)

17 Дек 2014, 17:24

Много трудно отслабването, но няма начин :)

22 Дек 2014, 15:20

Ограничавам сладкото и тестеното, а за вечеря - само по една салата ;)

29 Дек 2014, 15:16

Джинджифилче пия аз и съм много доволна, не ям бял хляб, хапвам си пълнозърнест, защото наистина без хляб не мога, ям месото със зеленчуци,а не с картофи или ориз. :) Тях си ги ям пак с други зеленчуци :)

30 Дек 2014, 15:37

Любимата ми диета е 90 дневната, единственото, което ме дразни е че постоянно трябва да мисля какво трябва да ям днес и какво не ;)

05 Яну 2015, 11:09

Сега съм на диета, вкъщи с мъжа ми започнахме да се храним здравословно - от 2 дена. :lol: :lol: :lol: :lol: Надявам се скоро да ви споделя резултат.

05 Яну 2015, 12:44

Мъжете отслабват по-бързо и по-лесно, чували ли сте го това нещо? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5