Отслабване - да споделим за диетите си

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Отслабване - да споделим за диетите си

Мнениеот Lili_pili » 08 Окт 2015, 15:56

Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки :)

По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Lollipop » 12 Окт 2015, 12:40

Lili_pili написа:
Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки :)

По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо :)

Съветите без баници са толкова лесни за писане и абсолютно невъзможно за изпълнение според мен, толкова да ги обичам а това тесто така да ни е влезнало под кожата от деца, че не знам направо как се справят хората, аз все се мъча и все към филията ме влече. :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот MerryPop » 23 Окт 2015, 17:06

Lollipop написа:
Lili_pili написа:По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо :)

Съветите без баници са толкова лесни за писане и абсолютно невъзможно за изпълнение според мен, толкова да ги обичам а това тесто така да ни е влезнало под кожата от деца, че не знам направо как се справят хората, аз все се мъча и все към филията ме влече. :lol:

Oххх и аз съм такава, ако ще само със зехтин да е тази филийка, а понякога и без нищо... защо толкова много го обичаме хляба, какъв ни е проблемът?! :evil:
MerryPop

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Окт 2015, 08:57

Наистина е въпрос на навик хапването на хляб :) До скоро и аз не можех изобщо да ям без хляб, сега за щастие се отучих от този навик и си купувам хляб, само ако съм решила да ям сандвичи или бобови (иначе после ме боли стомах :( )
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Snejna » 25 Окт 2015, 14:43

90 дневната диета е страхотна, стига само да имаш желание да я спазваш, лесно може да се постигне успех, диетата е ефикасна, а ако след първите 2-3 врътки влезем в ритъм, намерим си качествени и пълнозърнести храни можем много скоро да се радваме на завидни резултати. ;)
Аватар
Snejna

Мнениеот Pipilota » 21 Дек 2015, 13:45

Snejna написа:90 дневната диета е страхотна, стига само да имаш желание да я спазваш, лесно може да се постигне успех, диетата е ефикасна, а ако след първите 2-3 врътки влезем в ритъм, намерим си качествени и пълнозърнести храни можем много скоро да се радваме на завидни резултати. ;)

Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 23 Дек 2015, 11:29

Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.

:goodpost:
- Татко, защо бонбоните са обвити в станиол?
- За да може в целия апартамент да се чува как майка ти отслабва.
:oldtimer:
Аватар
silver933

Мнениеот LaCoquine » 23 Дек 2015, 13:38

silver933 написа:
Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.

Добро беше това, Силвърче, относно другото изказване, смятам че не е въпросът в диетата и в това колко ще отслабнеш, а дали ще успееш след това да ги задържиш, тъй като няма смисъл от този непрестанен йо йо ефект...
LaCoquine

Мнениеот Pipilota » 23 Дек 2015, 16:19

silver933 написа:

Ееее :jumpeveryone:
ТОВА Е ЛЪЖА!!!!!!!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Грохот » 26 Дек 2015, 20:52

Pipilota написа:
silver933 написа:

Ееее :jumpeveryone:
ТОВА Е ЛЪЖА!!!!!!!

И тази самозаблуда става, ама има далеч по-успешни хаха
Грохот

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар