Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки
По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо

Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки
Lili_pili написа:Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки
По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо
Lollipop написа:Lili_pili написа:По-добре засилен прием на плодове и зеленчуци, а баници и подобни изобщо
Съветите без баници са толкова лесни за писане и абсолютно невъзможно за изпълнение според мен, толкова да ги обичам а това тесто така да ни е влезнало под кожата от деца, че не знам направо как се справят хората, аз все се мъча и все към филията ме влече.
Snejna написа:90 дневната диета е страхотна, стига само да имаш желание да я спазваш, лесно може да се постигне успех, диетата е ефикасна, а ако след първите 2-3 врътки влезем в ритъм, намерим си качествени и пълнозърнести храни можем много скоро да се радваме на завидни резултати. ;)
Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.
silver933 написа:Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.
![]()
- Татко, защо бонбоните са обвити в станиол?
- За да може в целия апартамент да се чува как майка ти отслабва.
silver933 написа:Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.
![]()
Pipilota написа:silver933 написа:Pipilota написа:Мен ако питаш неефикасна диета няма, въпросът е точно да я спазваш, да се стриктен и така, иначе не се получава, колкоот ида ни се иска.
![]()
Ееее![]()
ТОВА Е ЛЪЖА!!!!!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта