Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Отслабване - да споделим за диетите си

29 Дек 2015, 13:45

Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки :)

за 90-дневната съм по-съгласна, но за гладуването на ябълки, предполагам се сещаш колко пагубно може да бъде за стомаха, нали?

29 Дек 2015, 13:59

annydance написа:
Ваня Стойчева написа:за мен най-добрата диета си остава 90 дневната или гладуването само н аплодове, най-добре на ябълки :)

за 90-дневната съм по-съгласна, но за гладуването на ябълки, предполагам се сещаш колко пагубно може да бъде за стомаха, нали?

Ама то не е задължително да е само с един плод, а за по-чувствителните стомаси, наистина си е пагубна ябълката, особено ако не си подложил с нещо друго преди нея :idea:

13 Яну 2016, 14:00

Не знам дали може да попречат ябълките на стомаха,а з имам много чувствителен и не ми действат изобщо, освен че огладнявам от тях, но не ме боли корем. Иначе и аз мисля, че на ябълки не е много оферта, точно заради глада, по-добре да има и други плодове в допълнение.

13 Яну 2016, 14:37

не забравяйте, че най-важното при отслабването е спорта и разделното хранене, стига с тея диети, в които ядате торти, тая няма да стане.

02 Юни 2016, 14:41

silver933 написа:не забравяйте, че най-важното при отслабването е спорта и разделното хранене, стига с тея диети, в които ядате торти, тая няма да стане.

Е диетата с тортите е една от най-популярните, но ако искаш краен резултат и продължение, трябва постоянство и след края на диетите. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5