Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
07 Яну 2013, 19:51
Как да се справим с излишните килограми? Диетите-полезни или вредни за организма? Какви са опасностите за организма,ако се лишава от разнообразна храна с цел-отслабване?
Моля ,знаещите и хората изпробвали някаква диета да вземат отношение !
09 Яну 2013, 15:21
Пробвай с диетата Японско чудо. С нея отслабнах близо 10 килограма и запазих теглото си вече 2 години.
09 Яну 2013, 18:18
Благодаря, преди малко прочетох примерно меню за тази диета, не изглежда зле...освен да пробвам
18 Фев 2013, 12:43
Като за начало, особено, ако ти е трудно да спазваш каквато и да е диета-опитай да вечеряш към 18 часа.След това не трябва да хапваш нищо. При силен глад, докато свикнеш може да хапваш 2-3 лъжички кисело мляко или да пийваш голямо количество чай. Така свалих 4 кг.
18 Фев 2013, 14:20
Според мен трябва да се ограничат храните съдържащи животински мазнини, пържените и сладки храни. Тестените изделия особено тези от бяло брашно също е желателно да се избягват. Храненето трябва да бъде редовно най-малко три пъти на ден, като последното трябва да е не по-късно от 18 часа. Пиенето на повече от два литра вода на ден, помага за по-бързия метаболизъм и изхвърлянето на токсините от организма. Не на последно място са физическите упражнения, които ще помогнат за изгарянето на излишните калории.
18 Фев 2013, 16:04
Аз спазвам лунната диета и смятам, че има ефект...
27 Фев 2013, 15:08
Аз започнах да се храня след 10ч първото хранене и до 18ч максимум вечеря ,и има ефект.Избягвам и да ям тестени сладки(пасто,вафли,кексове).
27 Фев 2013, 16:07
Аз започнах да се храня след 10ч първото хранене и до 18ч максимум вечеря ,и има ефект.Избягвам и да ям тестени сладки(пасто,вафли,кексове)
От колко време си на този режим?
03 Дек 2014, 15:11
Започнах и аз да се ограничавам, хапвам вечер не по-късно от 20ч (прибирам се от работа в 18;30 и просто няма как по-рано), избягвам хляба или ям черен такъв

наистина има ефект засега.
04 Дек 2014, 17:32
ninars написа:Аз спазвам лунната диета и смятам, че има ефект...
Лунната е добра диета, да, само че е важно и през останалото време какви ги вършиш