01 Мар 2016, 11:40
Yunona написа:black написа:Прекалено екзотични са тзи неща за моя вкус. Дай ми обикновените спагети, защо да им развалям вкуса с някакви изг***ци.
Нека всеки си следва собствения вкус, всякакви квалификации за ненужни и понякога- обидни.
Това, което за Вас е изг***ца, за други е напълно нормално нещо. "Обикновените" спагети (каквото и да имате предвид под "обикновени") са само една миниатюрна част от безбройните начини, по които приготвят спагетите в тяхната родина :)
01 Мар 2016, 12:48
analizatorka написа:Само дано нямате предвид и като част от начините китайските полуфабрикати, които продават, защото все пак Китай е родината им.Това е най-неподходящата храна, която човек може да си приготви/то пък и голямото приготвяне/. Иначе информация бол и всеки, стига да има желание, може да си приготви чудни вкусни спагети с каквото душа му иска.
01 Мар 2016, 12:50
02 Мар 2016, 14:45
Kremiliya написа:Тук не мога да се съглася с вас! Какво им има на китайските спагети, тук не говоря за полуфабрикати? използват изключително много зеленчуци, риби и сосове, в които няма нищо вредно, единствената разлика е, че не сме научени на този вкус. Не всичко, което идва от Китай е лошо, това, че ние приемаме само боклуците е наш проблем, а не техен, че са намерили индустрия и ниша да изкарват пари.
14 Апр 2016, 14:22
21 Апр 2016, 15:04
Lollipop написа:За мен спагетите винаги са били основно ястие, никога не съм ги приемала като салата. Скоро направих спагети със скариди и се влюбих във вкуса им, затова ако някой иска рецепта ще споделя! :)
21 Апр 2016, 15:27
21 Апр 2016, 15:36
irka написа:Спагетите и макароните винаги съм ги ползвала за основно ястие. Странно ми е салатата да е с тестени продукти, каква салата е като можеш да се наядеш и да се заситиш с нея?
22 Апр 2016, 10:16
13 Май 2016, 12:17
roksana написа:Вкусове различни. Аз си правя една салата с тях и риба тон, чери домати и парченца айсберг. Овкусявам със зелен лук, сол, зехтин или олио, малко лимонов сок. Хем прилича малко на салата, хем се наяждаш.