Правила на форума
Добави отговор

Re: Изневярата. Дали да простим?

17 Фев 2014, 16:06

Трудно ми е да приема, каквато и да е изневяра..Доверието вече няма да го има, въобще няма да е същото...

20 Фев 2014, 18:38

Ivaylo написа:
perla197811 написа:според мен плътските удоволствия не са изневяра .....изневярата е много по-сериозен "акт"!

И да де, но ние мъжете сме романтични, аха само секс и ето, влюбили сме се... :lol:
При вас, дали е така? :roll:

И ние сме така романтични .....едно ферари ни купувате и хоп влюбили сме се :lol: А защо да не се влюбим и със секс? :oops:
Стига с тези постулати-на мъжа му трябвал секс, а на жената какво й трябва? Да се върти около тенджерите и пералнята ли? :evil:

11 Мар 2014, 12:44

В крайна сметка, никой не е застрахован, ще изневери ли , ще прости ли, да не се заричаме! Въпросът е какво правим после, как се справяме с проблема. Ако простиш и не забравиш, това прошка ли е?

09 Апр 2014, 19:22

най-добре да сподели някой мъж, който са го хванали в изневяра и как са му простили :idea:

10 Апр 2014, 13:21

qproin написа:
kleo написа:Аз бих искала да споделя,че ми се е случвало и да изневеря и да ми изневерят. Прощавала съм...но това е губене на време...щом се е снигнало до там значи няма смисъл

Напълно съм съгласна, аз загубих една година, за да разбера че няма да успея да преживея изневярата.

Идентичен случай :)
Въпреки, че простих първата изневяра, се оказа, че тя беше последвана от още и още....Така нещата опират вече не толкова до Да простя или не, а до Какво ще правим след това. Човекът просто не можеше да си подрежда приоритетите и както се казваше в един филм " Аз исках един мъж да задоволява всичките ми потребности, а той искаше всички жени да задоволяват една негова " (приблизителен цитат по спомен)

Господа, какво ви кара да изневерявате?

22 Авг 2014, 16:49

Не твърдя, че не изневеряват и жените, обръщам се към господата, тъй като съм от противоположния пол и вид - никога не съм изневерила и да, жена съм :mrgreen:

Интересно ми е в какъв момент или етап от връзката, просто господата имат нужда от чужди обятия или ако не е така, т.е. нямат нужда от това, защо го правят?
pick up.jpg
pick up.jpg (15.74 KiB) Прегледано 1992 пъти

Според мен, част от тях повдигат самочувствието си, за да си докажат, че все още го умеят, а и ще им разнообрази живота. А други го правят от скука, чиста проба скука, сиво ежедневие и още по-голямо еднообразие в леглото с половинката! :|

За тези господа, които ще отрекат всичко това, се надявам да ми споделят своите подбуди и причините, които ги карат да изневеряват?! :roll: Да знаете, че съм под напрежение и с огромно очакване, така че... вие сте!

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

22 Авг 2014, 16:53

абе права си, за това, което казваш и причините, които изтъкваш, но има и нещо друго, понякога се случва така, че не искаш да изневеряваш, не си излезнал с тази цел, но то ти се изпречва на пътя и няма как да го подминеш, без да го пометеш, нещо такова... :?

08 Окт 2014, 16:01

Изневяра за мен е доста силна дума.
По скоро залитане и праскане на нещо странично :)
За да конкретизирам ще напиша един анекдот, който е доста близък до виждането ми за аферите :)

"Когато Наполеон се залюбва с Жозефина той продължава да обслужва и не чак дотам привлекателни дами.Един от неговите маршали се изцепва:
-Не мога да разбера Императора, спи с най-красивата жена в Европа.....а не отказва и на някои придворни дами.
Научил за това Наполеон привиква маршала и го пита:
-Кое е любимото Ви ястие?
-Фазан с портокали.- Отговаря маршала.
Наполеон го затваря в тъмницата и заповядва да му сервират сутрин, обяд и вечер любимата му храна.
След един месец Наполеон пита маршала:
-Още ли обичате "фазан с портокали"?
-Не мога да го гледам, а при мисълта че трябва пак да го ям ми се повдига."

Та така :) Аз не искам да се оказвам на мястото на "фазана с портокалите" :)
Не разглеждам изневярата като унижение към моята персона, а по скоро като хоби на мъжа :)
Хоби, което ако забраня ще му стане още по любимо. Хоби от което отказвайки се за определено време
по мое давление може да доведе до там, че той да ме намрази.

Аз може би трябва да се изразя така :)
АЗ ИСКАМ ЛЮБОВТА МУ, УВАЖЕНИЕТО МУ, ДОВЕРИЕТО МУ, А НЕ ЕАКУЛАЦИЯТА МУ!

Та по темата :) Да бих простила изневяра :)

08 Окт 2014, 16:11

Хахах, супер пост, ама ти въобще вярваш ли си :?: и не мога да разбера това - мъжът изневерява, жената - реве и го чака :lol: не е така и двата пола са еднакво податливи, ако става дума за отделните хора като личности - това не е така, затова съм си избрала такъв, който да не шава, така както и аз, не знам, може и да натъжа някои дами, но имам освен всичко други и "ЕАКУЛАЦИЯТА МУ!" :D

08 Окт 2014, 16:57

borkova написа:Хахах, супер пост, ама ти въобще вярваш ли си :?: и не мога да разбера това - мъжът изневерява, жената - реве и го чака :lol: не е така и двата пола са еднакво податливи, ако става дума за отделните хора като личности - това не е така, затова съм си избрала такъв, който да не шава, така както и аз, не знам, може и да натъжа някои дами, но имам освен всичко други и "ЕАКУЛАЦИЯТА МУ!" :D

Много сте ми любими такива супер сигурни :))) Имах една позната, която си мислеше, че мъжа й не кръшка защото тя е номер 1 и той не може да се покаже с толкова малко вкус :) Е оказа се, че кръшка просто е по - добър лъжец от доста други :)
Така, че паживьом увидим!
А относно вярването о да вярвам си :) Имам 15 годишна връзка и се радвам на Еакулации доста често :) Въпроса е че не му пука дали само аз им се радвам :) защото не това е важното за мен :) И не не РЕВА :) и не се тръшкам :) Грешно си го схванала :) Това, че приемам изневяра и бих простила не значи че рева, че се е случила защото това значи че това ме е засегнало :) Съжалявам но не ме засяга :) Засяга мъжа ми и как ще се справи с истерията на "хобито" когато й каже да не го търси повече защото е била за малко кратко разнообразие :) Или айде боба в менюто :) Но това си е негов проблем. Едва ли би могла да разбереш защото за теб изневярата е като унижение за теб :) толкова егоцентричност има в поста ти, че чак ми е смешно :) Искрено се надявам когато успееш да се намериш в мир със себе си и приемеш че човек е грешен да се сетиш за този спор тук :) Рядко хора го постигат затова и разводите са толкова често явление :)
Осъзнай се и разбери, че любовта на мъжа към теб няма нищо общо с еднократните креватни изпълнения с жена еднодневка :) Препоръчвам ти книгата "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" ще ти бъде полезна :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45