Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да се държим, за да не се издадем, че сме изневерили?

26 Ное 2014, 18:09

Еее, вярно ли има такава тема :mrgreen: :mrgreen: Надявам се да се съберат доста съвети хаха, сигурно има много хора, които имат какво да кажат по темата! Аз смятам, че изневярата не може да се скрие, все се издава човек, не му ли е гузно най-малкото? Държание като купувам ѝ повече цветя ми се вижда като на изпечен лъжец. :!: :lol:

26 Ное 2014, 21:36

А така, според мен е по-добре да си признаем, обаче си мисля, че ако е на някой запой и не помня нищо сигурно няма да ми се иска да си кажа истината, а ще се правя, че нищо не е станало :lol:

27 Ное 2014, 10:12

Малеее, аз ще умра от срам, честно ви казвам! Изобщо няма да си покажа носа пред половинката ми, ако съм му изневерила, 100% ще се издам с глупаво държание :lol:

27 Ное 2014, 10:56

Хубава работа! Няма да изневерявате, не ви ли е срам :mrgreen: :lol:
Аз като изневерих веднъж имах глупостта да си призная иииии купона свърши :) :D

27 Ное 2014, 13:04

Е, някой няма ли сигурна рецепта? Само тук за едни подаръци подочухме нещо, ама сякаш не стига, жената няма ли да се усъмни изведнъж ако я засипете с голямо внимание, аз ако съм ще си кажа веднага, че има нещо гнило! :mrgreen:

27 Ное 2014, 15:52

Много интересна тема! Аз ако изневеря сигурно веднага ще си призная, а аз се чудя пък как да хванем виновника и да го накараме сам да си признае, ако намерим чуждо бельо в джоба му, а той твърди че е бил на гости на майка си.. как да изкопчим истината, без да изпадаме в истерия? :mrgreen:

27 Ное 2014, 16:30

Само примерни сте се събрали, аз ще ви кажа с подробност и аз какво направих последния път :mrgreen: Дето за щастие ми беше и единствен, като зрял човек.
Първо заличих всички следи, защото имах глупостта да ида у нас с жертвата (то направо се чудя дали не бях аз жертвата в тоя случай, но както и да е), това включва, чистене, пране на дрехите, проветряване и изхвърляне на боклука - така се отърваваме от останали следи по дрехите и чашите, евентуално някой начервен фас от цигара и така. После идва най-важното - държанието и желязното алиби. ;) Никакво признаване къде сте били, но и не лъжете много - на запой с приятели е супер, те никога няма да ви издадат, а и да се спомене нещо за онази вечер няма какво да се червите, защото вие сте си признали къде сте били :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: После за особеното внимание, ще се реванширате за супер търпението на вашата половинка, че ви е оставила да се развилнеете предишната вечер - малко романтична обстановка, цвете и хубава вечеря, а после дори и да сте забравили да почистите нещо предишната вечер, може да прехвърлите въпросното към днешните изживявания и да замажете положението ;) Добре е да вземете и един чифт бельо, че ако се появи нещо забравено, ще кажете, че сте взели 2 вида, та не сте могли да решите кой да подарите ;)
Айде стига толкова - приятни изневери :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

27 Ное 2014, 16:55

Ей това вече е добър план за прикриване на следите :) Пък жените да пръскат обилно с парфюм, че и с лак за коса, та да убият мъжката миризма :lol: :lol:

Re: Изневярата. Дали да простим?

28 Ное 2014, 12:55

Много сложен въпрос е изневярата, честно ви казвам. Много зависи отношенията какви са, ако си влюбен и загубен и на маймуна да те правят, пак ще търпиш.. :mrgreen:

01 Дек 2014, 14:19

Не ви ли е срам? Да давате такива съвети, направо ми паднахте в очите! :evil: :evil: :evil:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45