Само примерни сте се събрали, аз ще ви кажа с подробност и аз какво направих последния път

Дето за щастие ми беше и единствен, като зрял човек.
Първо заличих всички следи, защото имах глупостта да ида у нас с жертвата (то направо се чудя дали не бях аз жертвата в тоя случай, но както и да е), това включва, чистене, пране на дрехите, проветряване и изхвърляне на боклука - така се отърваваме от останали следи по дрехите и чашите, евентуално някой начервен фас от цигара и така. После идва най-важното - държанието и желязното алиби.

Никакво признаване къде сте били, но и не лъжете много - на запой с приятели е супер, те никога няма да ви издадат, а и да се спомене нещо за онази вечер няма какво да се червите, защото вие сте си признали къде сте били

После за особеното внимание, ще се реванширате за супер търпението на вашата половинка, че ви е оставила да се развилнеете предишната вечер - малко романтична обстановка, цвете и хубава вечеря, а после дори и да сте забравили да почистите нещо предишната вечер, може да прехвърлите въпросното към днешните изживявания и да замажете положението

Добре е да вземете и един чифт бельо, че ако се появи нещо забравено, ще кажете, че сте взели 2 вида, та не сте могли да решите кой да подарите

Айде стига толкова - приятни изневери