Правила на форума
Добави отговор

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

19 Мар 2015, 14:13

Всяко нещо може да ни накара да изневеряваме, но за мен е безсмислено, по-добре да се разделиш с девойката и да не се занимаваш повече. :)

19 Мар 2015, 14:38

Аз си мисля, че е много важно тоя човек от какво тесто е замесен, ако цялата му рода са изневерявали, то той няма да е по-различен. :) Затова, когато си избираме мъжа трябва да гледаме и семейството му какво е и какво е отношението на баща му към майка му, защото някой ден ние ще сме на нейното място. :roll:

19 Мар 2015, 17:35

Аз като жена мога да кажа, че мъжете обичат внимание и да не им мрънкаме и да им се качваме на главите, но жените не го разбират това..

19 Мар 2015, 17:52

Може би, за да покажат, че все още стават и са все още играчи, а не бита карта, да си начешат егото ;)

19 Мар 2015, 18:17

За щастие, мъжът ми никога не ми е изневерявал, разбира се поне така си мисля! :mrgreen:
Но мои приятелки, които са стигали до това положение основната причина е била мрънкането, то не е нормално да се прибираш и някоя луда да те почва и да ти мрънка защо това така, защо онова - иначе. :)

23 Мар 2015, 18:03

Надявам се никога да не се сблъскам с изневярата, но ако това стане какво правите тогава? :roll:

24 Мар 2015, 17:15

Важното е, след като сме изнерверили да знаем как да се прикрием правилно! :) Другото е бял кахър!

Re: Кое се смята за изневяра?

12 Май 2015, 10:36

Хмм спането в чуждо легло, особено на човек от противоположния пол не зная по какъв друг начин може да се таксува, освен като изневяра, но не съм от най-стриктните в това отношение, де :lol: не за друго, просто имам доста приятели мъже, но просто приятели, нищо повече!

Re: Кое се смята за изневяра?

15 Май 2015, 13:20

Ами не за всички, не съм от ревнивите, но обичам да се шегувам с гаджетата си за бившите им, а те като се напрагат заради това са толкова забавни!

22 Май 2015, 11:12

Не мога да кажа, че изневерявам, защото не влагам чувства в това, но ми е много странно да съм само с една или пък да имам възможност и да кажа не става... е тва няма как да се случи. 8-)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45