Изневярата. Дали да простим?

Re: Да му призная ли за изневярата?

Мнениеот Yarost » 07 Авг 2017, 20:46

Сигурно е ужасно да научиш таква новина. :sad:
Yarost

Мнениеот Lollipop » 28 Авг 2017, 11:52

И аз съм на принципа, като не искаш да нараняваш половинката си не залитай. Не мога да оправдая подобни истории като "Ама случи се, ама аз не исках". Да не си невменяем..
Аватар
Lollipop

Мнениеот S_Milenska » 28 Авг 2017, 15:09

Lollipop написа:И аз съм на принципа, като не искаш да нараняваш половинката си не залитай. Не мога да оправдая подобни истории като "Ама случи се, ама аз не исках". Да не си невменяем..
Съгласна съм. Как така се случва, толкова ли хората не могат да възпрат инстиктите си. Разбирам да има чувства, да кажеш - влюбих се и т.н., но само за единия секс и после да се в ърнеш притеснен при половинката си, не го разбирам. Нали сме хора, интелигентни хора, а в същото време да не можем да спрем животинския си нагон...
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 29 Авг 2017, 09:17

Големи сме лисици тука, честно ви казвам. :mrgreen: Значи, ние сме против изневерите, ама стане ли, за нищо на света няма да си казваме на мъжете. :mrgreen: Защо не си застанем зад постъпките и не решим, че е честно да си признаем? И аз подкрепям предишните две дами, че е въпрос на лична отговорност. Не може да кажеш "ама не издържах много исках"..не го разбирам и аз. Както можеш да почнеш, така можеш и да спреш.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот vanusha » 29 Авг 2017, 13:20

Няма какво да признавате, станалото тсанало. Някой път пък на човек му се приисква малко разнообразие, голямо чудо станало. Не е нужно да се бие камбаната, продължавате все едно нищо не е било и толкова, казвате на човека отсреща, че това не излиза и не стига до никой и толкова, разбирате се иможе и най-добри приятели да сте после, важното е да няма чувства. Единия секс и точка.
vanusha

Мнениеот skyfly » 12 Сеп 2017, 12:38

Ми по-добре е да не се признава, ако е било еднократно, но и аз не съм съгласна, че такива неща просто се случват. Случват се земетресенията, но не се случват изневерите. Те са плод на нечие решение.
Аватар
skyfly

Мнениеот Ваня Стойчева » 04 Окт 2017, 14:12

Най-добре изобщо да не се случват такива неща, не става някой да си хоцка и накрая да се притеснява, дали да признае или не. Аз съм голям противник на изневерите и не мога даги оправдая по никакъв начин. Няма как някой да каже, че е изневерил, защото просто така се е случило. Не може просто така да се случва, ние не сме животни, или поне претендираме, че не сме.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот chiZzY_biZzY » 08 Ное 2017, 11:47

Мисля, че това се вижда, ако загуби интерес към вас, излиза в необичайни часове, вместо да е със семейството си, ходи често в командировки, или се прибира късно от работа. Реакцията трябва да е различна... всеки е различен
chiZzY_biZzY

Мнениеот Ваня Стойчева » 08 Ное 2017, 13:21

Ако се случи, всеки трябва да си направи равносметки, преди да вдига скандали. Какви действия е добре да се предприемат, какви - не. Дали веднага да наскачаме за прекратяване на връзката или пък да се опитаме да я съхраним въпреки всичко.. и да се запитаме, дали наистина има връзка, или е имало само съжителство.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lollipop » 09 Ное 2017, 10:56

Ваня Стойчева написа:Ако се случи, всеки трябва да си направи равносметки, преди да вдига скандали. Какви действия е добре да се предприемат, какви - не. Дали веднага да наскачаме за прекратяване на връзката или пък да се опитаме да я съхраним въпреки всичко.. и да се запитаме, дали наистина има връзка, или е имало само съжителство.

И е така и не е така. Да, на първо място трябва да си вържеш гащите и да прецениш, дали възможностите ти в момента позволяват отделяне от семейството - демек напускане на дома и грижа за децата сама. Или пък дали кръшкащия,все пак не се държи добре. Но след като децата пораснат, или пък мине година - две, винаги в изневярата се зараждат и чувства и жената винаги става излишна.
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски